Epson px660 Nadruk na cd Problem
Witam
Czy drukarka ma możliwość nadruku na cd z małym kułkiem w środku. Nie mogę do tego dojść i zostawia mi standardowe duże nienadrukowane w środku.
Czy ewentualnie możecie polecić jakiś program oprócz epson print cd gdzie można to robić ?
Z góry dzięki
Odp: Epson px660 Nadruk na cd Problem
chłopaki a napiszcie jeszcze jak uzyskać w druku na Cd zbliżony do oryginału, podstawiacie jakiś profil, przy druku z PS? skąd bierzecie ewentualny profil?
Oryginalne tusze, dobre płyty do nadruku i włączone zarządzanie barwą w drukarce (w ustawieniach sterowania). To tyle jeśli chodzi o mnie, wydruki kolor są praktycznie 1:1, bw różnie (lekki zafarb), ale to może być wina monitora i czegoś po prostu nie widzę.
no ok ale jak włączasz zarządzanie barwą w druku to musisz podłożyć profil, więc o to mi chodzi skąd go bierzesz czy np, producenci płyt dają?
pozdr
Grzesiek
Drukarka ma wbudowane profile do oryginalnych tuszy i papierów. (Przynajmniej w moim przypadku - Canon MG5350)
Mam pytanie co do MG5350-jesteś z niej zadowolony? Jak długo jej używasz?
Mam ją jakoś ponad pół roku i jak do tej pory jestem zadowolony. Ostatnio drukowałem na niej trochę fot i na oryginalnych tuszach było ok. Na zamiennikach wyraźny zafarb.