Gdzie w Białymstoku obiektywy?
Witajcie, znacie inne sklepy fotograficzne w Białymstoku poza Fotojokerem gdzie mógłbym wybrać dobrą 50-tkę f/1,4. Z tego co widzę Fotofojekr przechodzi prawie całkowicie na Nikona i Samsunga co powoduje mooocno ograniczony wybór produktów do Canona.
Odp: Gdzie w Białymstoku obiektywy?
Odgrzewam kotleta. Nie chcę zakładać nowego wątku więc podepnę się chociaż ja szukam sklepu w Białymstoku gdzie będę mógł kupić lampę błyskową . Najlepiej żeby w sklepie był jakiś wybór pomiędzy różnymi markami. Najbardziej zależy mi żeby porównać obsługę 430ex II do Yongnuo YN-568EX no i oczywiści tanio kupić.
a to musi być koniecznie sklep stacjonarny? może spróbuj gdzieś przez internet zamówić
Już kupione :) Chodziło mi o to że by pomacać trochę i zobaczyć jak z obsługa przed zakupem. No i niestety byłem tylko w fj ale tam same nissiny.
Na przyszłość może Ci doradzę, może nie :-) Ja zawsze przed jakimikolwiek zakupami udaje się do sklepów stacjonarnych. Gdy mi się coś spodoba, szukam tego w internecie i zazwyczaj oszczędzam zawsze te minimum 50zł na jednej rzeczy :)