-
[tenkonikniki ] EWA
Witam.
Jako że pierwszy raz na tym forum,wypada mi się przywitać.
Mam na imię Tomasz, 34 lat, z fotografią, zacząłem za młodego chłopaczka pentaxem mz 60, i bardzo wielka przerwa, od roku posiadam canona 550d i obiektyw canon 18-135, lampa 430ex, parasolka, statyw.Fotografię traktuję hobbistycznie i dla zabawy.
Na zdjęciu Ewa, moja żona, robiliśmy fotki przy -10 pożyczonym c70-200 f4
(z góry dziękuje) Miłego oglądania.
1.popr.
[/QUOTE]
2.
3.
4.
Regulamin pkt 9
-
jak dla mnie za jasna obróbka - szczególnie twarzy - nos zlewa się z resztą
4 - jak dla mnie najfajniejsza
ale ja się nie znam ;)
-
-
To może troszkę inaczej z okresu jesieni i C 50 f 1.4.
5.
6.
7.
-
No to może jeszcze dwa z jesieni. Miło by było poczytać jakieś uwagi i wskazówki. Miłe albo i nie :lol:
8.
9.
-
zdecydowanie leprzy wrzut od pierwszego (obróbka)
-
Ładna kolorystycznie 8 Fajne zestawienie zieleni, niebieskiego i liści.
Trochę przeszkadza mi poza modelki ale ogólnie jest sympatycznie.
-
8 ma fajną kompozycję ale modelka nie patrzy się w aparat, 9 bardzo miłe w odbiorze, 4. uciety pompon troche szpeci no i ta efekciarska obróbka ale pozy dobre modelki za to...
-
Najfajniejsza 8, chociaż poprawiłbym nieco obróbkę twarzy. 9 też fajna, tylko znowu w drugą stronę - twarz za bardzo pogładzona i przez to kontrastuje trochę ze skórą ręki. Pierwsze też moim zdaniem za jasno obrobione.
-
Fajnie że ktoś tu wpadł, dzięki za miłe słowa, obróbki nie mam jakiejś swojej celowej, na razie kombinuje jak się da ,czasem jak widać po Waszych komentarzach do przesady muszę bardziej i lepiej przygotować same wyjście w plener niż nadrabiać to w programie.Miłego