-
[Hom_er] Mój świat
Witam,
w końcu zdecydowałem się na umieszczenie moich zdjęć w Galerii CB :)
Będę tu prezentował mniej lub bardziej udane zdjęcia z mniej lub bardziej udaną obróbką, nowe i starsze, o różnej tematyce, jednak wszystkie te, które są dla mnie ważne :)
I mam nadzieję, że na zadowalającym poziomie - co byście, drodzy Goście, nie zanudzili się na śmierć :)
Oczywiście, chętnie posłucham komentarzy, uwag, wskazówek :)
Na początek:
Kopenhaga.
(bardzo lubię to miasto, choć w sumie nie wiem za co :)
001
002
003
004
005
006
007
jeśli zdjęcia się spodobają to fotka nr 007 będzie elementem łączącym morski charakter miasta z jego "rowerową" twarzą :)
-
Zdjęcia super, tylko jak dla mnie ramka przeszkadza.
-
dzięki za odwiedziny :)
tomeh - fakt ramka, jak to ramka może drażnić - mnie się podoba, ale w następnej serii pomyślę o zdjęciach "bez ramkowych"
póki co, z ramkami, jeszcze kilka zdjęć z Kopenhagi (ale już raczej ostatnie)
rowerki
008 - bez kolorków
009 - z kolorkami ;)
010
011
ulica
012
013
014
015 - no i "pocztówkowa" ul. Nyhavn (wiem, że niebo mogło być lepsze, ale ... na samodzielne fotografowanie miałem tylko 2 godziny i słońca jakieś 7 minut, więc ... było, jak było)
zapraszam do komentowania i wskazywania błędów :)
-
Na początek wywal te ramki, które ni jak nie pasują do prezentowanych zdjęć ;-).
-
No cóż, koraf, zafascynował mnie fakt jak łatwo robi się takie ramki w CS4 :)
Dzięki za sugestię, i postaram się ograniczyć :)
Pozdrawiam!
-
dzięki za odwiedziny,
ostatnia garść zdjęć z tego miejsca:
016
017
018
019
020
021
022
023
024
-
-
a wg mnie 19. bardzo fajna. Moim zdaniem bez ramek lepiej prezentują się Twoje foty:)
-
Dzięki za odwiedziny :)
Z innej beczki.
Wakacyjne - niech Was śnieg nie zmyli :)
Okolice Mont Blanc - Aiguille du Midi
Widok na Mont Blanc
024
Po kilku dniach niepogody alpiniści ruszają na MB (nawet tu są kolejki)
025
026
027
-
jak dla mnie pierwsze serja naprawdę udana i świetna kadry niesamowite oddające klimat miejsca w którym się znalazłeś pozazdrościć takiego oka ... ramka wcale mi nie przeszkadza wręcz dodaje klimatu pocztówkowego do tych zdjęć ...
generalnie wszystko pięknie nie ma się do czego przyczepić ale ja się nie znam jestem amatorem :)