Wersja do druku
To może ja się wypowiem, chociaż moja ocena w świetle tych wszystkich znawców tu powszechnie występujących pewnie będzie mało znacząca ;).. a więc lubię odbicia, ale te tutaj wyglądają jak białe plamy (fot1). Dla mnie te fotografie są minimalnie za mało kontrastowe, nie przyciągają uwagi, nie chwytają, są mdłe. Być może to kwestia gustu,a że o gustach się nie rozmawia więc przejdę do fot3 ;p. Ta podoba mi się najbardziej, bo linie na drodze doprowadzają wzrok do budynku. Kadr jest fajnie zrównoważony, kolory są żywe.
m.
Ech..
A ja wrócę do 1 i 2... i zapytam... - co chciałeś pokazać ? Bo moim zdaniem wyglądają jak podwójnie i przypadkowo naświetlona klatka. Albo napisz co myslałeś - co przedstawia zdjęcie. Bo tak - dla mnie sprawia wrażenie "fajny pstryk" (ale ja się nie znam).
Pozdrawiam..
4 byłaby dla mnie idealna gdyby nie tyle taboretów w środku wychodzących na pierwszy plan za szybą.
Czekamy na więcej :)
4. dużo ciekawsza - aczkolwiek wydaje mi się, że tak szeroki kadr sprawia, że widz nie wie do końca, na czym ma skupić uwagę: odbiciu czy ramie
fajne ciepło bije z 4 :)
mi taborety nie przeszkadzają, ale wolałbym przesunięcie całości do lewej krawędzi, jak się domyślam wtedy by tak nie wyszło?
airhead - ma rację
czwarte jak najbardziej mi się podoba, tylko bym wybrał inną szybę do czegoś takiego, bo krzesła widać :) pozdr.