wlasnie przegladam cb na palmie (dell axim) strasznie rozwala mi sie text i uklad strony. macie jakkies doswiadczenia w w/w. sety juz sprawdzilem i sa ok. any expir §
Wersja do druku
wlasnie przegladam cb na palmie (dell axim) strasznie rozwala mi sie text i uklad strony. macie jakkies doswiadczenia w w/w. sety juz sprawdzilem i sa ok. any expir §
jak to na palmie "dopasuj do ekranu' i jakos daje sie czytac... ale czesto sygnaturki to 50% strony :-)
ooooooooooj juz na LCD, fit nic mi nie daje Jac -> masz racje sygnatyury to 50% ale .. z braku laku... najważniejsze, że jakoś się to czyta :) pozdr
jest taka wtyczka (platna) spb pocket plus czy jakos tak i mozna sobie w kilku oknach otwierac... i zrobic fullscreen ... troche ulatwia czytanie
hm.. jeśli Twoj palm ma 640x480 to jest caki cwany program do "Zwiekszania rozdzielczosci".. naprawde bardzo wygodnie oglada sie www.. na moim iPAQ hx4700 canon-board wygląda piękniscie.. obracam ekran poziomo i biore zeby pokazywalo prawdziwe wymiary strony bez rozciągania na caly ekran.. widac prawie 100% szerokosci strony :)
Właśnie o to chodzi -> by wykorzystać "poziomistość" palma, dzięki popatrzę czy maja tam coś na della. thx rgdsCytat:
Zamieszczone przez yogi-bear
... ale wystarczy wejsc w Panel Użytkownika -> Edycja Opcji -> Opcje wyświetlania wątków -> Widoczne elementy postów i odznaczyc np podpisy, albo wszystko.Cytat:
Zamieszczone przez b'Art
Zmniejszenie w tych opcjach ilosci wyswietlanych postow na strone rowniez moze pomoc.
Dzięki za podpowiedź Vitez. Problem był "urlopowy" i jak urlop sie skończył :( ale na przyszłośc pokombinuję