Witam wszystkich na forum.
Fotografuję od niedawna. Wszystkie zdjęcia w tym poście wykonałem za pomocą Canona 500D i obiektywu 1.8 50mm, na początku lipca na Rynku we Wrocławiu.
1.
2.
3.
4.
5.
Wersja do druku
Witam wszystkich na forum.
Fotografuję od niedawna. Wszystkie zdjęcia w tym poście wykonałem za pomocą Canona 500D i obiektywu 1.8 50mm, na początku lipca na Rynku we Wrocławiu.
1.
2.
3.
4.
5.
stare samochody mają to coś, fajnie jest mieć możliwość pstrykania też mam manię pykania znaczków na przodzie :P lubię to dlatego zdjęcie nr2 najbardziej mi się podoba ... zdjęcie nr.1 też ciekawy kadr ... 3 i 5 do mnie nie przemawiają bo nie osoby mnie interesują a samochody :) w 4 hymm nie wiem jakoś nie podeszło mi to zdjęcie masz może jakieś z przodu ? :D
Mam, choć szczerze mówiąc uważam je za gorsze:
6.
ale mimo wszystko zdecydowanie chyba lepszy jest ten krótszy kadr dlaczego? bo w tamte fotce nie wiem na czym się mam skupić co chciałeś przez nią pokazać, tu natomiast w tej przedniej wiem co chciałeś pokazać i wiem na co mam zwrócić uwagę ...
P.s widzę że nas młodych stażem na CB ciężko zachęcić starszych użytkowników o komentarze do swoich zdjęć ;) cóż ...