http://www.tvn24.pl/-1,1702949,0,1,n...wiadomosc.html
Wersja do druku
Dobry artykuł dla tych, co nie wierzą, że z fotografii można się utrzymać (znam sporo takich) :mrgreen: A widać, że można i to całkiem nieźle :lol:
Skoro gnioty sprzedają za tyle, to co dopiero ładne zdjęcia .. :mrgreen:
Zdjęcia całkiem niezłe, może najdroższe, ale nie najlepsze na świecie. Może autorka ma sponsora, co podbija ceny na aukcjach i biznes się kręci :) W każdym razie nigdy nie wiadomo, czy akurat nasze fotki nie staną się kiedyś cenne, bo jak widać wszystko jest możliwe...
ech, zajrzałem do tego wątku - bo myślałem - sądząc po tytule - że ktoś jeszcze - tak jak ja dziś - dostał "relatywnie bardzo drogie jak na tak niską jakość" zdjęcie z majówki - od jakiejś straży gminnej w kraju :evil:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
chmm, niby tak, ale chyba niestety jest jeszcze gorzej - samo zdjęcie jako takie nie ma tu żadnego znaczenia... :|
no właśnie.
Inwestycja nie musi być finansowa, czasami wystarczy dotrzeć do tych co mają dużo do powiedzenia w branży fotograficznej. Niestety trzeba być uznanym artystą, żeby ktoś zwrócił uwagę, a w przypadku tej pani widocznie tak jest. Ostatecznie cała seria zdjęć trafiła do Museum of Modern Art w Nowym Jorku. Ona musiała być znana zanim zaczęła robić zdjęcia, a dalej poszło jak z górki.
Zdjęcie mnie jakoś nie powaliły, ale może się nie znam, skoro są warte 4 mln dolców. Z fotografii można się utrzymać, ale trzeba wyrobić sobie nazwisko, samo nic nie przyjdzie :)