Od dłuższego czasu zamierzałam wystawić moje pierwsze prace na tym forum, ale zawsze mnie coś powstrzymywało. Ale raz się żyje i oto one. CO jest dobre, a co złe i czego im brakuje? Z góry b. dziękuję.
1.
2.
3.
Wersja do druku
Od dłuższego czasu zamierzałam wystawić moje pierwsze prace na tym forum, ale zawsze mnie coś powstrzymywało. Ale raz się żyje i oto one. CO jest dobre, a co złe i czego im brakuje? Z góry b. dziękuję.
1.
2.
3.
Kwiatki trochę oklepane. Obróbka do mnie nie przemawia, jakieś takie mdłe te zdjęcia. Ale ja tu tylko sprzątam. Przjdą lepsi to ocenią :)
Kolorki smutne jak do tematu kolorowych kwiatków.
Jedynka mi podchodzi (tylko z powodu tych kwiatków w dalekim tle). Widziałem podobne efekty i to czego było więcej to:
kontrastu oraz winiety (ta druga rzecz naprawdę często pomaga - warto się nad nią zastanowić ) ;)
bardzo dziękuję za wskazówki. Jak wiemy praktyka czyni mistrza:) niedługo kolejna porcja:)
Smutne jak dla mnie
kady ciekawe, ale fotki rzeczwyiście "smutne", ale myślę, że to tylko kwetsia gustu i stylku, który poniekąd jest dla mnie dość ciekawy
Kolorki za bardzo wyblakłe jak na kwiaty, może ten styl do archtektóry byłby OK.
Ale widać że fajnie kombinujesz z GO. Popieram:mrgreen:
Bardzo dziękuję za konstruktywne komentarze.
Poniżej kolejne moje małe dzieła:P
4.
5.
6.
tu seria na wesoło. odmienna:)
Pierwsza seria z sową obróbka taka trochę do zdjęć glamour, mody. Do kadrów z sową nie bardzo mi pasuje.
Druga sesja zwysza, szczególnie portret wesołego kolegi, jednak kapelusz rzucił mu na twarz cień, kłódka ma coś w sobie ;D
pzdr