Witam ;) Jedno pytanie dotyczące GRIP-ów do Was, forumowiczów
Czy jest możliwość używania GRIP-a tylko z jednym akumulatorem? Zamówiłem grip BG-E5 do 500d a narazie posiadam tylko jeden akumulator, i jestem ciekawy czy będe "skazany na baterie" ;)
Wersja do druku
Witam ;) Jedno pytanie dotyczące GRIP-ów do Was, forumowiczów
Czy jest możliwość używania GRIP-a tylko z jednym akumulatorem? Zamówiłem grip BG-E5 do 500d a narazie posiadam tylko jeden akumulator, i jestem ciekawy czy będe "skazany na baterie" ;)
Tak .
olek.tbg, nie lepiej było by Ci założyć jeden wątek i skupiać w nim wszystkie swoje pytania? Poprosiłbyś moderatorów o nie usuwanie i wtedy by było luźniej po prostu ;)
Hmm ja jestem za :) Z okazji chwili wolnego czasu staram się " chłonąć wiedze":-D
W takim razie prosiłbym moderatorów o nie usuwanie np. tego wątku ;) Pytanie tylko : jak go zatytułowac?
Nie ma za czy przeciw. Postaraj się to uściślić we wiadomości do jednego z moderatorów. Bo tutaj nie każdy zagląda.
Miałeś większy wątek tam kontynuuj swoje problemy. Zamiast co chwila tworzyć nowe. Z resztą odnośnie teraźniejszego tematu kilka postów już było...
ja używam z jednym i wszytko śmiga jak należy :) i nawet się nad tym nie zastanawiałem po kupieniu gripa tylko włożyłem aku i już..., zresztą niby dlaczego miałoby nie działać...
Działa bez problemu, tylko koledzy nie dopowiedzieli, że powinien być umiejscowiony z prawej strony i aparat będzie pokazywał połowę naładowania baterii :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Jak otworzysz klapkę od gripa, to tam jest rozrysowane jak powinny być rozmiesczone aku.
ja tak głupio pytam bo właśnie z takiego powodu oddałem do sklepu zamiennik. Czy to z prawej czy z lewej pokazywał mi połowę więc stwierdziłem że jest uszkodzony. Teraz czekam na oryginał bo udało mi się nabyć na allegro i z ciekawości sprawdzę jak to wyglądać będzie teraz