Dawno temu w listopadzie Błyskotliwi mieli wielką frajdę fotografując Maqamę. Sesja wykonana na okładkę płyty.
Wersja do druku
Dawno temu w listopadzie Błyskotliwi mieli wielką frajdę fotografując Maqamę. Sesja wykonana na okładkę płyty.
chłopaki fajna stylizacja
Czerń, dużo czerni, momentami za dużo. Osobiście dodałbym w oświetleniu jakąś kontrę - troszkę się to zlewa. Poza tym oczy na niektórych zdjęciach - jedno widać drugie nie i to też z tym różnie - to mi sie nie podoba, tyle kontrastu, eksponowania detali a coś tak ważnego w fotografii człowieka jak oczy gdzieś tam zanika, jest jakby pominięte.
Na plus: stylizacja, otoczenie i niektóre kadry - dokladnie 1 i 5
Ale ja tam się nie znam więc sory za marudzenie.
1 ok, ma klimat i wciąga.
Reszta tak sobie.
Mi się podobają, może faktycznie za dużo czerni - ale domyślam się że taki był plan i jest to zamierzone.
Portrety bomba - muszę taki sobie trzasnąć :D (oczywiście chodzi o stylizację)
czerni i ciemności tyle ile trzeba było zgodni z wytycznymi okładki ;)
a widzisz. zespół woli nr 2. inaczej patrza fotografowie, inaczej ludzie od wizerunku a inaczej zainteresowani.
Swietny strobbing, dobry PP, dla mnie 5,5/6, za magente na twarzach - w zasadzie to zalezy od kalibracji monitorw, jedni beda ja miec, inni za to inne kwiatki:D Istotne jest to czy wydruk bedzie idealny dla zleceniodawcy.
Zawsze mnie jara taka komercha. Najchetniej obejrzalbym to w plakatowym formacie.