Witam
Czy ktoś miał możliwość testowania lub zabawy Acute 2R 2400 ?
Jak to sie przekłada vs bowensa generatory ?
Darek
Wersja do druku
Witam
Czy ktoś miał możliwość testowania lub zabawy Acute 2R 2400 ?
Jak to sie przekłada vs bowensa generatory ?
Darek
Akurat ten nie jest najlepszy, z Profoto generatorów albo mały Acute (ten 600) albo 7A/7B, albo D4. Pomyśl nad Explorerem albo Q bowensa.
Q bowensa to Dzygit chyba wlasnie sie pozbywa ;)
A to ja chętnie przejmę :P Zawsze drugi się może przydać :)
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=171077
nie wiem czy widac bez rejestracji ;)
dzygit wisisz browar ;)
Witam
spoko z przyjemnoscia postawie browar
Ja sie pobawilem quadem i powiem ze super ale sprzedaje bo biegac z nim nie idzie tak jak bym chcial w studiu super mocy starczy kazdemu min 250w :).
Chce go zamienic na profoto taki zestaw
ale jak nie bedzie chetnych do trza bedzie dokupic explorera i zostac przy bowensie.
Darek
p.s
Szczur88 ja chetenie oddam za pre groszy :twisted:
Explorer fajna rzecz, chociaż mi się ciekawiej sprawdzają jednak gemini + travel pack (ten nowy jest po prostu powalający), generalnie full plenerowy którego używam to travel pack + jakieś gemini (400 albo 750), do tego czasami explorer (jak potrzebuję 1500) i najczęściej acute 600, ale tylko kieyd nie potrzebuję softboxów (jeszcze nie wytworzyłem czegoś co mocowania ich), z całej "rodzinki" w sumie explorer sprawdza się najlepiej, natomiast stosunek jakość - cena, tu najlepiej travel pack z gemini. Frotki B są cholernie drogie jak na to, co oferują, chyba, że zależy Ci na bardzo szybkim ładowaniu.
witam
Mam okazje wymienic bowensa na profoto system ten powyzej jak sie uda pogonic bowensa jak nie trudno .
A co do explorera to interesuje mnie flashring i to mnie boli najbardziej travel vs explorer.
Darek
No ring to pod explorera raczej, inne światełka - tu travel zdecydowanie.