sądząc że w portrecie jestem raczej cienki proszę a wasze opinie co jest ok co do poprawy chodzi o kadrowanie jak i o obróbkę w psie :) dosłownie wszystko tylko szczerze aby nie było
Wersja do druku
sądząc że w portrecie jestem raczej cienki proszę a wasze opinie co jest ok co do poprawy chodzi o kadrowanie jak i o obróbkę w psie :) dosłownie wszystko tylko szczerze aby nie było
Ten pan chyba nie byl zachwycony tym, ze go fotografujesz i zdazyl wymalowac to na twarzy. To najwiekszy mankament tego zdjecia. Z technicznych aspektow to nie podoba mi sie ta smolistosc np. kolnierza. Mozesz to zrobic: image/adjustment/shadow_highlight (mam ang. wersje). Regulowac shadowem.
ot, street foto a nie portret. Pooglądaj w necie portrety - od razu zobaczysz różnicę. Wujek Google wskaże drogę
pozdrówka
ponowne próby :) jak bedzie ok pokażę następne :)
mi się podoba :) dawaj więcej
Oj ta ręka wyszła co najmniej niefortunnie... reszta dziewczyny fajna.
Numeruj zdjęcia. Z pierwszego jestes usatysfakcjonowany? Chcesz robić takie zdjęcia?
Na drugim razi mnie to pasemko włosów, które jest kontynuacją ust. Zauważaj takie rzeczy. Perspektywa ładna.
Na ostatnim dziwne ułożenie ciała no i jakis taki grymas na twarzy modelki... 2 jak najbardziej na tak :) 1 wogole do kosza.
1 , dobry naturalny street
2 , przywoite BW, mi sie podoba
3 , niuans ciekawy acz zdjecie chyba z serri przypadkowe