Modyfikacja lustrzanek Canon EOS 7D i 5D Mark II
Różnie można kasę trzepać. Są chętni??? ;-)
Pozdrówka!
Wersja do druku
Modyfikacja lustrzanek Canon EOS 7D i 5D Mark II
Różnie można kasę trzepać. Są chętni??? ;-)
Pozdrówka!
Jak masz dobrą puszkę, to lepiej nie dawać w łapy serwisowe.
Tak samo myślę. Zapłacić 100 USD, martwić się, czy oddadzą w całości i to dla czegoś, co wcale mi nie jest potrzebne.
Miałem przez tydzien 60d i ostatnią rzeczą, którą bym przesniósł z niej do 5dmkII to właśnie ta blokada koła.
"Już jest lepiej!" - zawołał z niezupełnym przekonaniem Trurl - "ostatnie nowości były do sensu, zauważyłeś?!"
"Jeśli to jest wszystko..."- rzekł Klapaucjusz, który był teraz uosobieniem wykwintnej uprzejmości...
Czasem kółko się przestawi przy wyciąganiu z plecaka, ale mając 100$ na zbycie wolałbym kupić choćby 50/1.8.
bałbym się - ruscy zrobią wirusa co przeprogramuje na ten przycisk direct printa :). mam taki przycisk w 10 (takim bez D) i tak historia zatoczyła koło - czekamy na następne okrążenie. myślę że jeszce mogą robić teraz dwie wersje tych samych korpusów z przyciskiem (standard) i bez przycisku (droższa) - widać już wszystkie problemy rozwiązali i biorą się za najbardziej finezyjny tuning - następnym pomysłem będą korpusy na życzenie np. obudowa z jedynki a bebechy z 1000D.
Juz wiemy jaki ficzer będzie w 5DIII :)
Ciekawe jak rozwiążą problem samoistnego przekręcenia pokrętła w 1D Mark IV ...