[dangorka] Moje zdjęcia sportowe
Chciałem tylko sprawdzić, czy z kitem 55-250 (4.0/5.6) i z miejscem w okolicach 9-10 rzędu, da się zrobić zdjęcie piłkarskie...niech no ja tylko uzbieram na sigmę 2.8 i dostanę akredytację...to wtedy zaatakuję ekstraklasowe boiska ;)
narazie taki jeden strzał z Marcinem Cabajem,dzisiejszym solenizantem, w roli głównej....
[dangorka] Moje zdjęcia sportowe
Witam
Miałem okazję wczoraj pierwszy raz na poważnie fotografować piłkę nożną, sparing Cracovii z Przebojem, rozgrywany na boisku treningowym przy ulicy Wielickiej...
Jak na pierwszą próbę, jestem średnio zadowolony, bardzo liczę na wskazówki od bardziej doświadczonych w fotografi sportowej osób i o opinie dotyczące zdjęć.
Niestety nie mam obiektywu ze stałym światłem 2.8, jedynie kit Canon 55-250 IS 4.0- 5.6, który niestety nie ułatwia robienia zdjęć sportowych ;)
1
2
3
4
5
6
7
8
[dangorka] z podwórek i boisk osiedlowych ;)
Witam,
Temat w dziale sport, ale ze względu na brak profesjonalnego sprzętu, nie będzie tu fotorelacji z meczów ekstraklasy, albo z jakiś wielkich wydarzeń sportowych ;) Za to będzie sporo zdjęc z boisk osiedlowych, z meczy z przyjaciółmi, głównie piłka nozna, ale nie wykluczam w przyszłości innej tematyki ;)
1.
2.
3. !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
zdjęcia się chyba nie wyswietlają:
1.
2.
3.