Witajcie!
Oswajam się z nowym sprzętem i zakochuję w stałce (50/1.8). Tutaj pierwsze wypociny. Czyli kot x2 i pies. Liczę na konstruktywne rady :)
Rzucam na pożarcie:
1. 2. 3.
Pozdrawiam!
Wersja do druku
Witajcie!
Oswajam się z nowym sprzętem i zakochuję w stałce (50/1.8). Tutaj pierwsze wypociny. Czyli kot x2 i pies. Liczę na konstruktywne rady :)
Rzucam na pożarcie:
1. 2. 3.
Pozdrawiam!
Twoje zdjęcia się nie wyświetlają.
Serio?... Szlag, u mnie widać. Widocznie coś nie tak z hostingiem. Wrzucam w takim razie jeszcze raz, mam nadzieję, że tym razem pójdzie:
1. 2. 3.
Teraz okej?
Tak. Teraz są.
Osobiście nie jestem fanem zdjęć zwierząt domowych, ale z doświadczenia wiem że to super modele na praktyki ;] Wg. mnie kadry nie są złe aczkolwiek nie jestem forumowym specjalistą. 1. fajny "portret"
http://canon-board.info/announcement.php?f=47&a=17
"6. (...) powinien je umieścić w swoim wątku na forum "Galerie użytkowników". Tam też należy publikować efekty pierwszych prób wykonywania zdjęć nowym sprzętem (...)"
Drogi moderatorze! Potrafię czytać i (wbrew pozorom) przeczytałam regulamin.
Jednakowoż chciałam tutaj umieścić zdjęcia, nie w galeriach.
W sumie po cholerę mówiłam, że się oswajam? Teraz zamiast oceniać zdjecia, ocenia się moje wypowiedzi.
Także - jeśli (poza tymi kilkoma słowami) mój wątek łamie regulamin - proszę o jego skasowanie - to założę nowy w galeriach. Wydaje mi się jednak, że zdjecia tematycznie pasują tutaj, więc chyba... Mogą zostać?