Witam, połamałem stopkę w metz'ie 58 af-1, czy ktoś może wie jaki jest koszt wymiany w serwisie?
Wersja do druku
Witam, połamałem stopkę w metz'ie 58 af-1, czy ktoś może wie jaki jest koszt wymiany w serwisie?
Nie chcę Cę wprowadzać w błąd ale coś mi się kojarzy, że użytkownik Cichy, płacił za stopkę chyba 150 zł. Tyle, ze on wymieniał sam.
dzięki za odp. trochę sobie liczą za kawałek plastiku :(
też chyba wymieniać będę sam, bo szkoda kasy na przesyłki. gwarancje pewnie przez to stracę :/
no niestety, części nie sprzedają, trzeba wysyłać do serwisu, czyli 150 plus przesyłki :(
może jest ktoś kto ma uszkodzoną lampę metza i chciałby odsprzedać stopkę albo zna jakiś solidny klej do plastiku?
Kleić bym nie kleił, stopkę dostać ciężko samemu.
nie mogę jej teraz wysłać do serwisu, jest mi potrzebna. klej na chwilę obecną będzie musiał wystarczyć by mogła być zamontowana na statywie
a jednak się da bez wysyłania do serwisu, za 166 zl z przesyłką wyślą mi stopkę, więc udało się przyoszczędzić kilkadziesiąt złotych i mnóstwo czasu ufff
Odgrzewam kotleta bo sam mam taki problem i trafiłem na ten wątek. 166 zeta to rozbój w biały dzień. Stopke kupiłem że stanów za 16 dolarów razem z przesyłka. Genuine Metz Replacement Parts from USCamera.com Jakby ktos chcial. Pozdro