-
[antonjo] zdjęcia
Jestem ciekaw Waszych opinii na na temat jednej z moich urban-serii
Wklejam więc parę prac, dotyczących zabawy z kadrowaniem na Warszawskich terenach miejskich :)
człowiek i wielka płyta : )
1. Wielkomiejski spacer
2. Matrix
3. Dyrygent
4. Obserwer
5. Hipotetyczna zbrodnia
6. Cmentarne
7. Spacer v.2
Jestem ciekaw Waszych opinii
Pozdro
-
Super fotki ..wszystkie mi sie podobaja, ale najbardziej 1 i 2 :) Dobre kady.
-
Podobnie. Niektórych tytułów nie rozumiem, ale cóz ;) "Cmentarne" i "Matrix" chyba robią najlepsze wrażenie.
Aha, można wklejać zdjęcia przez [img], bo to wciąż są tylko linki. W regulaminie głównie chodzi, zeby nie attachować za dużo (głównie dlatego, że jakość słaba)
-
Jak dla mnie 1 jest świetna. Generalnie bardziej podobaja mi sie B&W. Dyrygent też jest ok. Obserwator również. Czerwienie nie za bardzo, w Zbrodni przeszkadzają mi: lampa i kratka. Pozdr
-
podobają mi się 1,3 i 4 - czyli CZ-B. W pozostałych jest zbyt szaro-buro (chyba chciałeś zaciemnić sylwetki :roll: , ale światła i kolory na fasadach budynków ucierpiały i stały się nieciekawe IMHO). Najlepszy dyrygent.
-
IMHO bylo by miodzio bez tych efektow w PSie
pozatym git
-
-
najbardziej podoba mi się 1,3
proste kompozycje, to jest to co lubię.
P.S
Wydaje mi się że można używać kodu 'img', jak by nie było wolno, to by nie był dostępny.
Zobacz zasady postowania na końcu strony.
-
Powiem tak 4 zupelnie nie z tej bajki, ale jest najbardziej ludzkie, nie tak jak pozostale zimne, czuc tu emocje - Twoje do fotografowanej sceny. Z tych pozostalych to 2 bo jest , zimne, sterylne, ma koloy, ktore wspomagaja przekaz , a nie burza. Do pelni szczescia zabraklo minimalnego przesuniecia osoby z prawej strony blizej centrum kadru. I to co mi sie podoba, jest jakis przekaz, przez zderzenie i symetrie tych postaci.
Pozostale jak dla mnie traca efekciarstwem.
I teraz pytanie do zdjecia 2 - lut szczescia, 2 godziny stania i czekania, czy tez modele ;)
-
Moim zdaniem czwórka najlepsza, wszystkie są dobre, przemyślane kadry ale czwórke się jakoś... czuje ;)