-
[Woytas] wydarzenia moim okiem.
-
I co się tam działo? Ecco...to buty...ale co, szil?
Ja się pytam w sensie co opowiada ta historyjka obrazkowa a nie o techniczny aspekt zdjęć ;) Bo ten to i tak lepiej niż u mnie ;D Ja strzelam na oślep ;)
-
A gdzie jakaś historia?
To bardziej zbiór przypadkowych fotek jak dla mnie.
-
Dzięki za uwagi. Może faktycznie brak tu Startu i Mety ;)
Choć to tylko spacer z atrakcjami. OK. Na spokojnie sobie ułożę story i wtedy może konkretniej pokażę.
Reportaż to nie łatwa sztuka, szczególnie dla kogoś kto się tym nie zajmuj tylko próbuje.
Pozdrawiam
-
Nikt nie obiecywał ze będzie lekko.
Nie zrażaj się jednak i rób dalej.
Trenuj i kombinuj.
-
Kombinować można długo i z miernym skutkiem na dodatek. Przypadkowe fotki, bez związku ze sobą. No ale "pierwsze koty za płoty" jak to się mówi;) Na plus można zaliczyć to, że poszedłeś tam, że ci się chciało;)
Może lepiej będzie zacząć od solidnej dawki teorii;) O ile temat fotoreportażu cię wciągnął to pędź na amazona i zamawiaj tę książkę w trymiga;) :
http://www.amazon.com/Photojournalis...4752528&sr=1-1
Świetna książka kolesia, który wykłada fotoreportaż na uniwersytecie stanowym w San Francisco. Nic tylko brać i czytać;)
-
A to jakieś fotki reklamujące firmę ecco są czy jak?
Bo takie spostrzeżenie rzuciło mi sie w oczy :)
A co do samych zdjęć.... sząłu nie ma, ale za to fajny portret pani na zdjęciu numer 4 :)
i coś w stylu tatuażu pandy na którymś ze zdjęć. fajnie, ze to dostrzegłeś i sfotografowałeś :P