witam,
po prawie rocznej przerwie w robieniu zdjęć w końcu udało mi się wczoraj troszkę popstrykać (mimo brzydkiej pogody :). Proszę o ocenę. Temat zdjęcia przedślubne (jedna z wielu sesji dokumentującej narzeczeństwo).
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Wersja do druku
witam,
po prawie rocznej przerwie w robieniu zdjęć w końcu udało mi się wczoraj troszkę popstrykać (mimo brzydkiej pogody :). Proszę o ocenę. Temat zdjęcia przedślubne (jedna z wielu sesji dokumentującej narzeczeństwo).
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Brakuje mi przede wszystkim wyeksponowania tematu... narzeczeństwa. Oglądając Twoje zdjęcia brakuje motywu, przedstawiają po prostu zdjęcia dwojga ludzi, darzących się uczuciem.
kadry mi sie nie podobaja , malo dynamiki i ogolnie bez polotu , skrzywic o jakies 15-30stopni i bedzie lepiej , , w 1 leci w prawo, w 2 - nie wiem czy jest dobre ten kawalek 'oscieznicy' pokazywac ( ciac ciut ciasniej) , 3 - mz za ciasno , 4 - tlo psuje , 5- wywalic drzewo po lewej , 6 - co autor chcial pokazac ?
co do kolorow 1- lewe za zolte/pomaranczowe , prawe niby to samo a calkiem inne
4 - zielen wali po oczach, 5,6 - nie podobaja mi sie BW , ogolnie kolorystyka nie powala
Jakieś takie ... nijakie. Na #1 zdjęcia się prawie nie różnią a zestawienie dwóch "takich samych" to raczej błąd. #2 mogłaby się obronić - choć to w stylu ... "o... ptaszek leci" ;).
Ja bym poprawił zdjęcia i to na zasadzie "mnie tu nie ma" a wy "róbta co chceta" ;).