W zasadzie debiut na c-b. Na początek zimowe Karkonosze
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
coż, początki trudne są, juz chyba teraz zdjęcia będzie widać
1
2
3
4
5
6
Wersja do druku
W zasadzie debiut na c-b. Na początek zimowe Karkonosze
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
coż, początki trudne są, juz chyba teraz zdjęcia będzie widać
1
2
3
4
5
6
Zdjęcia mi się podobają. Oddają magiczną atmosferę gór. Najbardziej 4 jest piękne.
Bardzo ładne zdjęcia. 4 najlepsza.
4,5,6 bardzo fajne światło
No, no bardzo mi się podobają. Kadry niebanalne i klimat jest.
dzies kolejna porcja, tym razem Tatry jesienne. Dużo, bo 12 zdjęć. Ale ciężko wybrać ;-)
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
No dobrze, że wrzucasz też tutaj, Twoją picassę w większości obejrzałem też. Z pierwszej serii zdecydowanie 4 i 6 za to światło - po prostu rewelacja! Z drugiej najbardziej 8, 9 (za widmo, no i sentyment - bo jak sam u mnie zauważyłeś byliśmy w ten sam dzień na orlej :P) 14, no i 17 - zupełnie nietypowe :)
Z tego co bym widział inaczej: 7 trochę do mnie nie przemawia, jest chyba za ciemne i trochę za mało wyostrzone, na 13 wolałbym szerzej (10-22 zamiast 24-105 :P). 15 jest trochę za ciemna lewa strona i trochę niski kontrast i minimalnie leci w prawo.
Czekam oczywiście na więcej, temat bardzo mi bliski. Widzę, też po stopce, że sprzęt już zmieniłeś, w końcu 24-105 będzie na szerokim odpowiedni ;)
No będę się starał wrzucać. Mam nadzieje, że już z nowej puszki, Gruzja i Nepal w tym roku wszak czekają ;-) Zmiana na pełna klatkę bardzo mnie cieszy w perspektywie zabierania tylko jednego szkła (24-105) w wypadku, gdy będzie się liczył każdy niezbędny kilogram bagażu.
7 nie jest doskonała, ale mam do niej jakiś sentyment. Choć nie wiem jaki.
No, ale pogoda tego dnia w Tatrach była na tyle niesamowita, że zrobienie ciekawych zdjęć łatwizną się stawało ;-)
4, 11, 15 świetne
11 i 13 jak dla mnie najładniejsze... ogólnie piękne klimaty...