max-foto.pl - EMICRON uwaga na sklep!
Wstępnie ostrzegam przed zakupami w tym sklepie www.max-foto.pl, złożyłem zamówienie przed niedzielą, chciałem sprawdzić status zamówienia (brak uprawnień). Telefony nie istnieją, komórka z której ktoś dzwonił wyłączona. Miałem dostać zwrot nadpłaty na konto, również brak. Może robię z igły widły, bo to kilka dni dopiero, ale sam fakt braku możliwości skontaktowania się oraz nieistniejące telefony trochę mnie poddenerwowały. Kwota to 100 zł, ale jednak. Jak tylko czegoś się dowiem napiszę na forum.
Ktoś z was coś kupował w tym sklepie?
...więc nie przesadzaj bo to przecież 2 dni dopiero.
Zamawialem wczoraj (z innej branzy), potwierdzenie odbioru mojego zamowienia otrzymalem po kilkunastu minutach.
Max Foto "EMICRON" dziwny sklep
Ja również miałem miałem nieprzyjemność zamówienia w tym sklepie. Zamówienie złożone 23 lipa 2010 i od razu opłacone przelewem. W danych zamówienia jak się loguję na stronie sklepu nadal jest że nieopłacone. Próba dodzwonienia się na któryś z podanych telefonów okazała się nieudana, na maile nie odpisują na smsy też. Zero kontaktu. Zaczyna mnie to martwić i mam wątpliwości czy sklep to nie jakaś lipa.