-
[rafal-r] Citroen C6 - limuzyna Sarkozy'iego
-
Mógłbyś chociaż postawić do pionu co niektóre fotki,a tak na marginesie to nie wiedziałem że limuzyna Sarkozy'iego w Polsce zarejestrowana.W sumie może być...
-
Akurat wybrałem poziome kadry, ale czy to błąd? Pisząc "limuzyna Sarkozy'iego" miałem na myśli że takie C6 mają w rządzie Francji.
-
Bardziej chodzi o to, że na przykład pierwsze zdjęcie wali się niemiłosiernie. Drugie także, chociaż mniej.
-
MC_ możesz wytłumaczyć dlaczego tak uważasz?
-
No i nie wiedziałem że rafal-r jest producentem Citroena C-6 (swoje dzieło) ;-) Poza tym że ciut krzywe to fajne całkiem, obróbka nie przesadzona - mi się podobają...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Cytat:
Zamieszczone przez
rafal-r
MC_ możesz wytłumaczyć dlaczego tak uważasz?
Jest najnormalniej w świecie krzywe, co tu uważać ?
-
To tak łopatologiczne ,jakbyś przystawił poziomice do ściany budynku to raczej pionu nie wskaże , ot cała historia.
-
No krzywe są, ale to było zamierzone. Może to błąd... ale dobrze że o tym mówicie - następnym razem spróbuję strzelić coś prostego :-)
-
Zdjęcie wnętrza jest ciekawe, nie wiem tylko czy właśnie ze względu na zdjęcie czy na wnętrze;s ;)
-
Wnętrze samochodu jest perfekcyjne :-) Jeśli nie wiesz co ciekawsze to znaczy że zdjęcie też jest perfect? :-) heh