Cześć,
fotografię traktuję jako hobby i coś, czym mogę się zająć w wolnych chwilach, zdjęcia robię przede wszystkim dla siebie i własnej satysfakcji, nie mniej jednak wszelkie komentarze i rady są mile widziane. Pozdrawiam
1.
2.
3.
4.
5.
Wersja do druku
Cześć,
fotografię traktuję jako hobby i coś, czym mogę się zająć w wolnych chwilach, zdjęcia robię przede wszystkim dla siebie i własnej satysfakcji, nie mniej jednak wszelkie komentarze i rady są mile widziane. Pozdrawiam
1.
2.
3.
4.
5.
Ja tak zapytam z innej mańki... Co to jest kolarstwo grawitacyjne? To coś takiego, że się jeździ rowerem po grawitacji?
Pismaki nazywają tak wszelkie ekstremalne odmiany jeżdżenia na rowerze, lubię używać tej nazwy bo jest dla mnie śmieszna po prostu ;-)
Pierwsze dwa i czwarte dużo za szeroko.
Trzecie fajne tylko w przyszłości spróbuj lampę trzymać w wyciągniętej ręce.
Piąte - ucięta opona, może więcej dołu aby cała rampa była w kadrze, wieża po prawej przeszkadza.
Jak masz coś jeszcze szerokim kątem z bliska to pokaż.
1 i 2 wg. mnie do kitu-zrobiłbym od przodu ;)
tak wygląda to jakbyś po prostu przechodził obok i cyknał 2 foty na szybciora.
3
jak kolega wyżej napisał... musisz nauczyć się dobrze doświetlać zdjęcia lampą-najlepiej kup jakieś radiówki :)
4 dla mnie za ciemna postać-tutaj brakuje lampki na statywie :)
5 jest już lepiej-ale lampy też trochę brakuje :)
pozdrawiam :)
Podpisuję się rękoma i nogami z opinią Amoka.
Na 4 pomyślałem, że po prostu lampa ci nie wyzwoliła. A taka fajna fota by była, gdyby dobrze błysnąć...
a ja jestem za 3ką ! może to taka rekompensata braku podziemnych w moim mieście... sam nie wiem , nie mam okazji zrobić tego lepiej więc się jaram ;D
Dla mnie bez rewelacji. Brakuje lamp, i ciekawych kadrów. Te co są na zdjęciach są zbyt zwykłe.
fota 3 i 5 całkiem ,całkiem szkoda trochę uciętego koła w 5
Odemnie pytanie z innej beczki ;) Oczywiście jeśli autor może na nie odpowiedzieć:-D
Na jakim trybie/ustawieniach robisz takie zdjęcia? Używasz AF? Pytam bo sam się przymierzam do tego typu fotografii,i staram się do tego przygotować ;)