zamieszczam link do tego wlasnie artykulu:
sam go zamowilem!, dobra cena i jakosc na poziomie!
http://allegro.pl/show_item.php?item=28661231
Wersja do druku
zamieszczam link do tego wlasnie artykulu:
sam go zamowilem!, dobra cena i jakosc na poziomie!
http://allegro.pl/show_item.php?item=28661231
Dokladnie takiego kupilem. Miesci sie cakie sporo. Lustrzanka z obiektywem 28-135, tele 70-300. kit 18-55 i oslonki przeciw sloneczne. Zostaje miejsce na lampe blyskowa ktora juz do mnie idzie:)
Fajniutki plecaczek. Ale teraz szukam jeszcze torby foto jakiejs wiekszej. Nie zawsze plecak jest wygodny. Szczegolnie w miescie. Choc z drugiej strony z plecak wyglada niepozornie = bezpiecznie.
a sa tam jakies boczne kieszenie, a jak z tym mocowaniem statywu...
Bocznych nie ma. Sa kieszenie dwie siateczkowe od srodka w klapie. Duzo ******* sie miesci.
Z bokow plecaka z jednej i drugiej sa wszyte opaski. Cos tam za nie mozna wcisnac ale czy statyw..... moze i sie zmiesci. Ja jeszcze nie probowalem tam go upchac.
Od frontu plecaka masz kieszen siateczkowa zciagana gumka. na *******ki i nie wiem na co wiecej :)
Natomiast od stony szelek - plecy - tez jest kieszen. Schowac cos mozna tylko czy nie bedzie gniotlo?
ale czy na moje plechy wejdzie , chodzi mi o dlugosc paskow!
Hmmm... :) pewnie wejdzie. Paski sa dosyc dlugie z dobra regulacja. Bedziesz wygladac z plecaczkiem jak bys z przedszkola wracal ;)
Za maly jak dla mnie... ja juz sobie ten upatrzylem... tylko kase trzeba nazbierac.
Bardzo fajny plecaczek, miesci caly moj osprzet w dolnej czesci + statyw na paskach pod plecakiem.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
ja tam wole porzadna torbe. zanim kupilem torbe mialem na uwadze wlasnie ten plecak - ale stwierdzilem, ze to jednak malo poreczne rozwiazania. z torby wyjmuje aparat praktycznie w marszu ...a z plecaka ?? :wink:
Dokaldnie. Plecak fajny jest na wycieczki itp lub wyjazdy. Ale na miasto to tylko torba. Ostatnio latalem z plecakiem i sie wkurzalem ze na kolanie musze wyjmowac sprzet.
Jakie torby polecacie?