Szukam linka do strony zawierającej informację o know how pozwalającym przerobić ww obiektyw do pracy z 10d .
Wersja do druku
Szukam linka do strony zawierającej informację o know how pozwalającym przerobić ww obiektyw do pracy z 10d .
prosze bardzo oto onCytat:
- troche po niemiecku i troche po naszemu!
http://niusy.onet.pl/niusy.html?t=ar...p;aid=28181033
mhm ... thx ... doczytałem się tam, że wystarczy w zasadzie usunąć plastik ... spoko - ten obiektyw to masakra ...
??????????Cytat:
spoko - ten obiektyw to masakra ...
Masakra?
jest bardzo bardzo dobry ... wg mnie lepszy wiadomo od czego ...
jat tez tak sadze jednak wiele osob z tym sie nie zgadza, za ta cene jakosc jest nie do pobicia!!!Cytat:
est bardzo bardzo dobry ... wg mnie lepszy wiadomo od czego ...
Ale on faktycznie działa ... kupiłem go idzie do mnie - usunę ten element i go przetestuję - ale widziałem co ludzie nim robili - bo on najlepiej pracuje co ciekawe nie krajobrazie tylko portrecie ... i tu wydaje mi się jest as w rękawie ...
a masz jakies ciekawe linki do poparcia - tylko nie te najbardziej znane, raczej bardziej osobiste...Cytat:
Ale on faktycznie działa ... kupiłem go idzie do mnie - usunę ten element i go przetestuję - ale widziałem co ludzie nim robili - bo on najlepiej pracuje co ciekawe nie krajobrazie tylko portrecie ... i tu wydaje mi się jest as w rękawie ...
bazuję głównie na porównywaniu materiału z siga ... jedynym zauważalnym mankamentem jest aberracja ale zanika ona przy polarze kołowym ... to oczywiscie tylko obserwacje zamieszczonych zdjęc ...
czy juz go przerobiles?