Witam w listopadzie wyjeżdzam do dusseldorfu i mam zamiar kupić tam Canona 20D body, czy może ktoś poratować mnie namiarami na jakiś tani sklep w tym mieście?
z góry dziękuje za pomoc
pozdrowienia
Wersja do druku
Witam w listopadzie wyjeżdzam do dusseldorfu i mam zamiar kupić tam Canona 20D body, czy może ktoś poratować mnie namiarami na jakiś tani sklep w tym mieście?
z góry dziękuje za pomoc
pozdrowienia
za 7 miesięcy ceny w niemczech zrównają się z cenami w Polsce.Dotyczy to sprzętu elektronicznego,agd.Może warto zaczekać...
A dlaczego mają się zrównać? Myślisz że vat nam zmniejszą? Kaczor został prezydentem, nie licz na zniżkę podatków...
mega LOL - schowaj swój aparat na 7 miesięcy do szafy :D:D:DCytat:
Zamieszczone przez kedar6890
a w jaki sposób jeśli można wiedzieć?Cytat:
Zamieszczone przez kedar6890
jeżeli już to raczej nasze spadną do ich poziomu, ale i to nie jest pewne...
w końcu wprawdzie prawicowy ale jednak wraca do Polski socjalizm...
Wprawdzie D-dorf znam jak wlasna kieszen, ale ciezko jest polecic cos konkretnego. Realia wygladaja tak, ze wiekszosc sklepow ma ceny na wystawach rowne cenom z Saturna i MM, zeby dostac cos bardziej kozystnego musisz po prostu wejsc i sie zaczac targowac. Sprawdz na servisie www.geizhals.at (kliknij na flage niemiec i potem wpisz co szukasz) ceny, ale nie lodz sie, ze kupisz na miejscu cos tak tanio jak wysylkowo. Rozwiazaniem moze byc zamowienie wysylkowo do hotelu, za zaliczeniem pocztowym.Cytat:
Zamieszczone przez bikeman
Skoro tak, to może lepsza byłaby mała wycieczka do Koloni?
a gdzie w Kolonii jest tanio?Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Napisałem "może" :) Nie wiem czy tanio, ale jak tam ostatnio byłem, to jakieś kilka sklepów foto mi w oczy wlazło...Cytat:
Zamieszczone przez Tytus
Najlepiej to oczywiście w mniejszych sklepikach poszukać.
A co do saturna oni mają częste i korzystne promocje na działach fotograficznych kupiłem u nich torbę i trochę innych gadzetów, tam warto jeszcze zajrzeć za sprzetem który jest wycofywany ze sprzedaży, ale oczywiście w tej chwili nie 20 D.