Hej,
temat może nie do końca fotograficzny, ale w końcu przeglądarka jest potrzebna do zdjęć, nie? :)
Szukam i wszystko co znalazłem to jednak jakaś ściema, więc pytam - czy jest działający jak w Firefoxie AdBlockPlus?
Wersja do druku
Hej,
temat może nie do końca fotograficzny, ale w końcu przeglądarka jest potrzebna do zdjęć, nie? :)
Szukam i wszystko co znalazłem to jednak jakaś ściema, więc pytam - czy jest działający jak w Firefoxie AdBlockPlus?
U siebie mam jedynie AdBlocka (faktycznie nie jest jakos specjalnie rozbudowany, ale pelni swoja funkcje) i Exponator do czytania EXIF'ow (wyswietla dane po najechaniu myszka na zdjecie).
Adblock w Chrome działa od d.. strony, tj. blokuje reklamy już po ich załadowaniu, niestety...
Nie uzywam FF wiec nie wiem ;) Ale Exponator jest o tyle fajny, ze sami mozemy w bardzo prosty sposob wybrac informacje ktore maja byc wyswietlane.
Exponator od biedy może być ;) Chociaż wolałbym prawoklik tak jak w FF, gdzie polecam FxIF.
A co do reklam, udało sie komuś pod Chrome wyłączyć te zmianienia niektórych słów na linki do reklam na forum? Bo pod FF nigdy tego nie widziałem nawet, a tutaj strasznie mnie to irytuje..
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A jeszcze jedna rzecz, bo zapomniałem :) Chrome nie ma zapisywania sesji czy ja coś nie widze?
ExifViewer 1.55 jest w wersji beta i działa u mnie z FF 3.6 bez problemu, od kilku tygodni ;) http://araskin.webs.com/exif/exif.html
yyyy że nie działa?
to zanim zacznę - napisz tylko jeszcze co rozumiesz przez zapisywanie sesji - zapisywanie ostatnio otwartych kart czy też trzymanie 'zalogowania' na cb i innych stronach po zalogowaniu? Jak to pierwsze - to żadnych dodatków nie potrzeba, jak to drugie - to na szczęście tego nie robi (ale od tego masz opcję przy logowaniu na cb).Cytat:
No to wytłumacz maluczkim jak, bo nie widze. Zainstalowałem nawet Session Manager, ale to jakaś bieda, bo trzeba ręcznie zapisywać..