głowę dałbym, że jechali na akcję :)
Wersja do druku
głowę dałbym, że jechali na akcję :)
Intrygujący tytuł , zdjęcie nie , raczej przypadkowy pstryk. Pojazd ładny , ale zdjęcie nie ostre. Gdyby nie to i kawałki innych pojazdów w kadrze byłoby lepiej.
Dzięki. to nie są przypadkowe kawałki pojazdów - to odniesienie do innych czasów, dlatego też tytuł. Co do ostrości, to lekkie rozmycie wskazuje na ruch, dynamikę - pędząca na akcję straż.
Zdjęcie oczywiście z zaskoczenia, bo trudno było przewidzieć taki pojazd w tym momencie :)
To takie buty , tak to sobie to wykombinowałeś :-D
Urzekła mnie Twoja historia , ale nie do końca bo to powinno opowiadać samo zdjęcie nie autor , a zdjęcie do mnie tego nie mówi.
Brak ostrości na całym zdjęciu dla mnie wskazuje na brak ostrości , nie na dynamikę.
No ale ja nie jestem żadną wyrocznią , może inni poczują się zagubieni w czasie, ja jakoś nie.
Zdjęcie nieostre, nie pokazuje ruchu. Jak dla mnie statyczne. Pokazałbyś ruch leciutko panoramując. Wóz byłby ostry reszta tła leciutko rozmazana i by było git. Sam to przerabiam, kwestia wprawy. Czasem mi wychodzi, czasem nie. A to lusterko po prawej... tez zamierzone?
Tak jak inni napisali, zdjęcie nie oddaje ruchu wozu strażackiego. Wygląda bardziej jak przypadkowa fotka na ulicy.
Bankowo jechali na akcję :)
Ciekawy samochodzi.
Ciekawie tez kolorystycznie podkręciłeś fotkę. Nabrała dzięki temu jakiegoś artyzmu nawet, także dobra twoja :P
dzięki! :)