Witam. Bardzo proszę o obiektywną ocenę zamieszczonych fot. Są to moje pierwsze próby z nowym 5D2 i 50/1.4
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Wersja do druku
Witam. Bardzo proszę o obiektywną ocenę zamieszczonych fot. Są to moje pierwsze próby z nowym 5D2 i 50/1.4
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Witam - dzieciak fajowy i na pewno będzie frajda w przyszłych miesiącach z fotografowania go :) Gratuluję tak nawiasem!!
Z punktu widzenia fotograficznego - bo była prośba o ocenę obiektywną:) - fotki są można by powiedzieć - imho - na poziomie szczęśliwych rodziców z "naszej-klasy" :.. ale wierzę, że będzie dużo lepiej z czasem:) i wydatek niemałej przecież sumy na 5D2 okaże się słuszny :)
To tak tyle z mojej strony :)
Pozdrawiam
ja sie przyczepie do balansu kolorow, jest bardzo slaby
Nie no chyba wyczerpałem temat :) - zastrzeżeniami tego bym nie nazwał. Po prostu fotki jak fotki - kadry raczej nie wyszukane - 2-gie chyba nieostre ale to szczegół - zdarza się :)
Ot takie zwykłe zdjęcia po prostu - ja bynajmniej szukam w fotografii czegoś innego - większej ingerencji w to co się dzieje na zdjęciu.
"Są to moje pierwsze próby z nowym 5D2 i 50/1.4" - po takim wstępie raczej większość będzie oczekiwać czegoś więcej bo przecież 5D2 z 50mm F/1.4 raczej do amatorskich nie należy :)
To oczywiście tylko moja opinia i ocena - bo przecież o takową prosiłeś. pozdrawiam :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
mówimy tutaj o balansie bieli - nie był chyba dobrany do światła żarówkowego
Może lampa od sufitu rozjaśniłaby te cienie pod oczami, dziecko na pewno wyglądałoby na "szczęśliwsze", tak odnoszę wrażenie jakby było zmęczone itd.