Witam,
chciałem się podzielić z Wami moimi pstrykami z zeszłego weekendu. Czekam na głosy krytyczne i dobre rady.
Dzięki
Wik
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
pozdrawiam
wik
Wersja do druku
Witam,
chciałem się podzielić z Wami moimi pstrykami z zeszłego weekendu. Czekam na głosy krytyczne i dobre rady.
Dzięki
Wik
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
pozdrawiam
wik
Zdecydowanie #10, ekstra foto. Na Bemowie naprawdę trudno o coś oryginalnego, a to właśnie takie jest.
nie znam sie na fotach sportowych ,ale w tych widac dynamike
10 i 11 mnie powalily
To jednak da się tym 7D robić zdjęcia.. jestem zaskoczony :D
Bardzo fajne fotki. Jak z trafianiem AF? Daje radę?
Da się, da. Nie miałem większych problemów z trafnością. Robiłem 7D i 50D. Efekty porównywalnie dobre.
Dokładnie :) aż dziw bierze że w ogóle cokolwiek ustrzeliłem po wypowiedziach wszystkich "ekspertów" na forum :mrgreen: Tak na serio to jestem pod dużym wrażeniem AF - po prostu mistrzostwo! W serii rzadko kiedy miałem pudła. poza tym 8kl robi też swoje. Do sportu 7D jest rewelacyjnym narzędziem.
kuzi4 masz podobne odczucia?
Dokładnie, z szumami jest trochę słabiej ale na drugim Bemowie robiłem na ISO1600 i nie odszumiałem. Jakoś to wyszło.
zdjecia bardzo fajne, obrobka tez bardzo ladana
Dobre!
Moja 7D też przeszła koncertowo chrzest bojowy na Barbórce i również nie zaobserwowałem jakiś problemów z AF. Generalnie nie miałem żadnych problemów, chyba że ze znalezieniem jakiegoś sensownego miejsca, z którego można było focić ;)
10 - bo cos sie dzieje i jest dobrze uchwycone
oraz 8 - bo nie jest centralne
ale glownie masz "identyczne kadry" wiec dosc monotonna relacja