Ostatni plener Migawki PR Szczecin.
01.
02.
03.
04.
05.
Ciąg dalszy nastąpi. Czekam na opinie.
Wersja do druku
Ostatni plener Migawki PR Szczecin.
01.
02.
03.
04.
05.
Ciąg dalszy nastąpi. Czekam na opinie.
portret ?? naprawde??
tak, w pełnym tego słowa znaczeniu. Uważasz że nie?
Nie traktuj moich słów jako krytykę a jedynie jako jedną z wersji odbioru tych kilku zdjęć.
Technicznie sa bardzo fajne. Poszczególnie - pojedynczo - mogłyby mieć swoją historię, każdy z odbiorców mogłby sobie to indywidualnie zinterpretować.
Jednakże ułożone w serii mówią o "niczym", nie przedstawiasz całości historii (lub ja jej nie dostrzegam). Brak mi emocji.
To jest moja opinia:
1) fajne ujęcia
2) nie wiem co chciałeś przekazac tymi zdjęciami
jasne ;)Cytat:
Hexen: Nie traktuj moich słów jako krytykę a jedynie jako jedną z wersji odbioru tych kilku zdjęć.
W zamierzeniu nie chciałem przedstawiać tutaj żadnej historii, tylko pokazać ciekawe moim zdaniem kadry z ostatniego pleneru. A że akurat kilka jest w jakiś tam sposób połączonych, no cóż. Może tak, brak historii zamierzony ;)Cytat:
Jednakże ułożone w serii mówią o "niczym", nie przedstawiasz całości historii (lub ja jej nie dostrzegam). Brak mi emocji.
Poza tym będą jeszcze inne z tego pleneru. Bardziej "portretowe" ;)
dzięki za tą opinię.
Bardzo ciekawe
Portret -- to obraz, w którym nie udały się usta.
John Singer Sargent
Ten Pan pewnie miał na myśli najsłyniejszy portret świata który znajduje sie w Paryżu.
Sam portret natomiast, jest zdefiniowany jako podobieństwo osoby lub grupy osób, a w szczególności twarzy, lecz definicja powyższa jest zbyt ogólna portret ma głębsze znaczenie w fotografii ale nie wiem czy ty przypadkiem sam sie nie utopiłes w zbyt głębokim podejsciu do tematu.
Fotograficzny portret, by być dobrym powinien uchwycić nie tylko fizyczne podobieństwo osoby , ale też pokazać coś z charakteru u ciebie na zdjeciu widze ręke nawet nie wiem czyją
co za tym dzidzie
portret?? naprawde??
Mówiąc "w pełnym tego słowa znaczeniu" miałem na myśli całość, którą chcę pokazać a Ty tego jeszcze nie widziałeś ;) Tak jak odpisałem Xexen'owi. Obiecuję że reszta będzie bardziej "portretowa"
Dzięki za wyjaśnienie ;)
A m i sie bardzo podobaja (zdjecia rzecz jasna) i jest git! :-)
oj mnie też się podobają, fajne klimaty na fotkach :)