-
[Magda Paśnik] "Portretowy" misz masz:)
Przedstawiam mój debiut na tym forum:) To z resztą pierwsze forum na którym mam zamiar się udzielać:D Czas pokaże jak to wyjdzie;)
Poniżej kilka zdjęć z sesji plenerowej Klaudii i Tomka:) Po więcej zapraszam na bloga
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8.)
-
REWELACJA kazde dobre jedynie w 6 twarze padły na jakosci
kazde foto przedstawia emocje to jest to, najlepsze dla mnie 1
-
Wiem, że powinienem ocenić zdjęcia więc napiszę tak... gdyby modela zmienić byłoby fajnie... Nie chcąc nikogo obrażać stwierdzę tylko że chłopak ma co najmniej tępy wyraz twarzy(jakby miał trociny w głowie). NIE MÓWIĘ ŻE TAK JEST ALE WG. MNIE SPRAWIA TAKIE WRAŻENIE...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
PrzemQs
gdyby modela zmienić byłoby fajnie...
Najlepiej na mnie. Dziewczyna urocza :)
Co do samych zdjęć w niektórych za bardzo wyostrzasz. Pomimo tego świetnie chwytasz emocję, ładnie kadrujesz i obróbka też ładnie. Pierwsze zdjęcie klasa !
-
Wszystko pasuje, bardzo mi się podobają.
Klimat, emocje, świetne!
Pędzę na bloga :P
-
Cytat:
Zamieszczone przez
sowask8
REWELACJA kazde dobre jedynie w 6 twarze padły na jakosci
kazde foto przedstawia emocje to jest to, najlepsze dla mnie 1
U mnie z jakość na 6 jest OK:) Mogę wiedzieć na jakim monitorze widzisz ten spadek jakości?
Cytat:
Zamieszczone przez
PrzemQs
Wiem, że powinienem ocenić zdjęcia więc napiszę tak... gdyby modela zmienić byłoby fajnie... Nie chcąc nikogo obrażać stwierdzę tylko że chłopak ma co najmniej tępy wyraz twarzy(jakby miał trociny w głowie). NIE MÓWIĘ ŻE TAK JEST ALE WG. MNIE SPRAWIA TAKIE WRAŻENIE...
Kompleksy wizerunkowe Cię zżerają? Czy jak? Co do wyrazu Twarzy po avatarze śmiem sądzić, że Ty raczej nie wyglądasz na zdjęciach jak intelektualista:twisted:
Jako kobieta uważam Tomka za przystojnego faceta.
Cytat:
Zamieszczone przez
kucza21
Najlepiej na mnie. Dziewczyna urocza :)
Co do samych zdjęć w niektórych za bardzo wyostrzasz. Pomimo tego świetnie chwytasz emocję, ładnie kadrujesz i obróbka też ładnie. Pierwsze zdjęcie klasa !
Zdjęcia były ostrzone tylko do sieci:) wg. sztuczki Kellbiego:) ?A generalnie ostre były już z puchy.
Cytat:
Zamieszczone przez
MarcinG
Wszystko pasuje, bardzo mi się podobają.
Klimat, emocje, świetne!
Pędzę na bloga :P
Dzięki:D
-
A mi się podoba nr 8 Jak by tak jeszcze trochę bardziej z dołu i z lewej to byłoby prawie idealne.
-
Na 3 za mała GO - wg mnie przynajmniej całe oko powinno być ostre. Poza tym fajne.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Sergiusz
A mi się podoba nr 8 Jak by tak jeszcze trochę bardziej z dołu i z lewej to byłoby prawie idealne.
Gdyby było bardziej z dołu i z lewej to dłoń Klaudii zasłoniłaby prawie całą twarz i widać byłoby praktycznie tylko Tomka :?
Cytat:
Zamieszczone przez
Sober
Na 3 za mała GO - wg mnie przynajmniej całe oko powinno być ostre. Poza tym fajne.
Mnie podoba się tak czy inaczej. Faktem jest to że rzęsy mogłyby być ostre.
-
To dłoń na trawę i po zawodach. Wszystko by było OK