01.
02.
03.
04.
05.
06.
07.
08.
09.
10.
Taki set bardziej "wokół meczu" niż z samej murawy. Reszta jest na moim blogu oraz tutaj:
NaszaLiga.pl
Wersja do druku
01.
02.
03.
04.
05.
06.
07.
08.
09.
10.
Taki set bardziej "wokół meczu" niż z samej murawy. Reszta jest na moim blogu oraz tutaj:
NaszaLiga.pl
Wklejam kilka fot z meczu Polonia Bytom - Ruch Chorzów 0:1
11
12
13
14
15
16
17
18
Reszta na moim blogu: http://marcinbogusz.fotohasiok.pl/archives/1106
Jakoś nie liczę na wysyp komentarzy, zbieram sobie ino the best of :razz:
Doping, oprawa, frekwencja były na wysokim poziomie. Zwłaszcza 3200 kibiców gości :) .
Co do zdjęć: dobre 3 i 4. Bardzo klimatyczna 10-ka w stylu retro (z takim "stylem" mamy jeszcze do czynienia na większości stadionów w PL :D ) . Zdecydowanie za dużo tych krzywych kadrów.
Pozdrawiam.
A mi się podoba 1. A pierwszy raz patrząc na 2kę pomyślałem że to mecz piłki ręcznej na trawie:)
Yyy, 2/18 skosy za dużo ? Może 11 na wyrost ale przy 05 to byo w pełni świadome, nie miałęm wtedy statywu i w sumie też czasu zeby zmieścić w GO dwóch planów. 10 nie traktuję jako "skosa", w 5d nie ma LiveView, to taki reporterski "pstryk na wcisk" między łokcie innych fotografów :)
Retro to jest na budynku klubowym, chciałem ten budynek pstryknać po tym meczu ale dość niebezpiecznie się zrobiło jak wychodziłem z budynku więc zrezygnowałem ;)
Co do skosów - odnioslem sie do tego co zobaczylem na fotoblogu i tam jest tego wiecej. O fotce nr.10 nie pisalem, ze jest skos :) . Podoba sie mi.
Tak bezpiecznego meczu juz dawno nie widzialem :D . Naprawde bylo spokojnie :) .
Pozdrawiam i powowdzenia zycze.
Ano tak, na blogu są trybuny po skosie robione, cierpię na brak UWA na 5d a przyzwyczaiłem sie do Sigmy 10-20 na cropie, dlatego po przekątnej mieszczę te trybuny w całości ;) Dzięki za wizytę.
ps. Nie było tak bezpiecznie, na dworcu autobusowym było ostre starcie. W tramwaju, w którym jechałem 3 kiboli pobiło kolesia prawie do nieprzytomności.
Na 02 jest ogromny backfocus. Ostrość jest gdzieś na zawodnikach Polonii w tle.
03 nie przepadam za tego typu ujęciami kiedy zawodnik biegnie sam z piłką i to w bok a nie na wprost.
Jakie masz szkło ? Mam wrażenie, że dość duża GO jest na tych typowo sportowych.
Mam 70-300 f/4-5,6 IS USM, było zapinane na 400d w zdjęciu nr 2. Mam bardzo dużo takich ujęć z tego korpusu, odkąd zacząłem robić 50d to nie mam tego problemu :). Nie zarabiam na takim foto, zeby inwestować w jakąś białą eLkę :)
Fotki z szerszym kadrem są robione 5d i 24-105L