witajcie!
swego czasu magda mołek na okładce twojego stylu byla sfotografowana na tle takiej dosc sympatycznej fontanny...
czy ktos z Was wie moze gdzie ta fontanna wystepuje w przyrodzie?
bede wdzieczny za namiar:)
pozdrawiam
m
Wersja do druku
witajcie!
swego czasu magda mołek na okładce twojego stylu byla sfotografowana na tle takiej dosc sympatycznej fontanny...
czy ktos z Was wie moze gdzie ta fontanna wystepuje w przyrodzie?
bede wdzieczny za namiar:)
pozdrawiam
m
Wprawdzie nie odpowiem na twoje pytanie, raczej je uzupełnię (images.google.com twoim przyjacielem - to tak na przyszłość - nie każdy czyta prasę, ekhm, kobiecą).
Chodzi o to zdjęcie:
Ogród Saski?
@Merde - kto by tam czytał, zdjęcia oglądać - czasem trafia się na perełki. Moja połowica prenumeruje TS i na pewno mieliśmy ten numer, ale chyba poszedł na makulaturę już.
chyba nie Ogród Saski, bo tam coś stoi na środku tej fontanny, a tu tego nie ma... w każdym razie to bardzo ładne fontanna, jak szukasz na sesję ;]
no wiec tak:
nie czytam prasy kobiecej - uwazam jednak ze viva i twoj styl maja najlepsze zdjecia i po to to przegladam...:)
to nie ogrod saski...ktos kiedys mi powiedzial ze to gdzies kolo ulicy rozbrat...ale nic pewnego...
tak tak - szukam na plener tego
moze ktos jednak zna...czekam dalej na namiary:)
Zatem po ostatnim przeglądzie zębów polecam magazyn PANI - dużo lepsze zdjęcia niż w TS moim zdaniem. Dodatkowo polecam Zwierciadło - zdjęcia bardzo dobre, a dodatkowo od jakiegoś czasu publikują cykl 'mistrzowie fotografii' z dobrej jakości reprodukcjami.
To może być fontanna przy Zamku Ujazdowskim (poniżej, przy agrykoli, są dwie) - LINK.
A ja myślę, że to klasyczne miejsca na zdjęcia ślubne :D
http://maps.google.pl/maps?f=q&sourc...,0.005466&z=18
Cezary - bingo :)