http://allegro.pl/show_item.php?item=62552259
ja podziwiam:) normalnie no comments...
Wersja do druku
http://allegro.pl/show_item.php?item=62552259
ja podziwiam:) normalnie no comments...
Nie rozumiem, z czego się nabijasz???
Ruscy robili takie sprzęty jak Ty jeszcze na gó..o papu mówiłeś. :)
bylo to to w komplecie w metalowej walizeczce razem z tymze tairem i heliosem najzwyczajniejszym do tego wszystkie filtry do fotografii b&w i specjalna wersja 12xp ktora bodajze (i tu moge sie mylic) 12s sie nazywala, prawie nizym sie nie roznila, tylko mozliwoscia podpiecia kolby... dla mnie to nie jest smieszne (moze tylko fakt ze koles chce wcisnac komus niekompletny zestaw), Włodzimierz Puchalski by za to Mame z Tata oddal :mrgreen:
Kpi sie zawsze z tego czego sie nie rozumie.Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
"Bot eta imidż stabilizjer,panimajesz malczik?" :)
Może to woda Muszynianka tak do głowy uderza???
Robiłem raz w życiu takim sprzętem. Księżyc. Mam go jeszcze na negatywach.
może jednak nie:)jestem anty-muszyniankowy wiec raczej napewno nie;)Cytat:
Zamieszczone przez Gregg
a to tylko powienes sie cieszyc ze masz foty z czegos takiego.
a co to przepraszam zagorzali czerwoni nie dopuszczaja do smiania sie z wygladu wynalazku made in ussr?! wezcie na wstrzymanie bo nie smieje sie z was tylko z ruskow i ich wynalazku. pozatym czy ja powiedzialem ze to robi zle zdjecia lub jest niewygodne?!
NIE ! NO TO DZIEKUJE ZA OPINIE.
zal mi co poniektorych... naprawde.
nastepny Mistrz Yoda?! może mnie oświeć to zrozumiem.Cytat:
Zamieszczone przez Scaramanga
GDZIE JA TAM ZAKPIŁEM?! TO POPROSTU NIEBYWALE WYGLĄDA!
A RUSKICH JAK NIEROZUMIAŁEM TAK NIEROZUMIEM!
WIĘC POLECAM SIĘ ZRELAKSOWAĆ I TROSZKĘ WRZUCIĆ NA LUZ.
i dopiero w tym momencie kpię bo nierozumiem jak można o taką pierdołe wjechać komuś na forum. coś sie nie udaje w życiu?! elka się stłukła czy body siadło?! no to na Żytnią do serwisu a nie mi tu pokazywać jak to się jest do przodu.
Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
I GDZIE JA SIĘ NABIJAM?!?!?!?!?
ja podziwiam:) powtarzam! podziwiam!
a ten kolega jeden normalny który umie napisać i wyjaśnić i czyta ze zrozumieniem :smile: i naprawdę trochę spasujcie bo ani się przez to was nie przestraszę ani nie będę sie czuł jak amator...Cytat:
Zamieszczone przez thorin
LUZIK PANOWIE! - mówię to pokojowo.
Żal mi ciebie... Piszesz coś o czym kompletnie nie masz pojęcia. Śmieszne w tym co napisałes jest tylko to że nie znasz jednego z najsławniejszych ruskich wynalazków w dziedzinie fotografiki. Z tego można się dopiero śmiać.
I jeszcze do tego próbujesz odwracać kota ogonem, że niby to się nie nabijasz tylko podziwiasz. Nie rób z siebie błazna (chociaż już jest za późno). Poproś lepiej admina o zamknięcie wątku.
I jeszcze jedno jest taka opcja "edytuj".