Tradycyjnie ułamał się zatrzask klapki w 50e. Poszukiwany zatrzsk, najlepiej w wersji metalowej. Żytnia raczej odpada bo to przekracza wartość puszki. Prosze o namiar, gdzie takie coś można kupić.
Wersja do druku
Tradycyjnie ułamał się zatrzask klapki w 50e. Poszukiwany zatrzsk, najlepiej w wersji metalowej. Żytnia raczej odpada bo to przekracza wartość puszki. Prosze o namiar, gdzie takie coś można kupić.
Hej
Jezeli moze byc sklep poza Polska -
http://www.bocaphoto.com/products/ne...n/canonacc.htm
T.
Miesiac temu mialem ten sam problem. Skonczylo sie na prowizorce - kawalek drutu stalowego, wtopionego w zatrzask i dla pewnosci troche cyjanoakrylu. Udalo sie bez rozbebeszania aparatu, trzeba tylko odkrecic mala klapke zakrywajaca mechanizm. No ale nie mam pewnosci kiedy sie rozpadnie :) Na szczescie to nie jest puszka, ktora uzywam najczesciej.
T
W zeszłym roku wymiana tego zamka na Żytniej kosztowała "aż" 66 zł. Chce Ci się robić prowizorkę?
Bubel, nie bubel. U mnie ten zatrzask wytrzymał parę lat i pewnie jeszcze by pożył gdyby nie nagłe zetknięcie aparatu z betonem. Ale rób jak chcesz.
Temat przerabiałem 2 lata temu. Polecam serwis w Rzeszowie przy ul Gałęzowskiego tel. 178520417. Kosz 120zł.
remol71
zadzwoń do Adama Bieńka z Jerozolimskich
masz chyba najbliżej i najrozsądniejsze rozwiązanie
Polecam Żytnią. Ja wprawdzie walczyłem z Eosem 30ką, ale koszt części i robocizny dokładnie taki jak pisał mate00sh - 66 PLN