Witam.
Chciałbym zrobić kilka zdjęć ubrań w stylu jak poniżej, tylko komplentie nie mam pojęcia jak uzyskąc efekt przy kołnierzyku. Manekina mam ale jego szyja przysłania wewnętrzną stronę ubrania.
Może jakieś sugestie ??
Wersja do druku
Witam.
Chciałbym zrobić kilka zdjęć ubrań w stylu jak poniżej, tylko komplentie nie mam pojęcia jak uzyskąc efekt przy kołnierzyku. Manekina mam ale jego szyja przysłania wewnętrzną stronę ubrania.
Może jakieś sugestie ??
zazwyczaj tylnią część koszulki montuje się w Photoshopie uprzednio tą cześć fotografując...
jesteś pewien? :)
może manekin z pleksi
Ja bym stawial na druciany manekin, nawet jesli by gdzies drut na kolnierzu wystawal to wyciecie takiego drobiazgu nie stanowi technicznego problemu.
Uciąć manekinowi szyje i zamiast niej wstawić cienkie druciki trzymające kołnierzyk , jeżeli nie to trochę zabawy w ps... i będzie podobny efekt
Ani druciany, ani z pleksy, tylko z Photoshopa. Zanussi na początku dobrze napisał i nie ma innej opcji. Żadne druciarstwo nie pomoże, by tylko byłoby z tym od cholery bezsensownej roboty - a efekt tak czy owak byłby beznadziejny i trzebaby to retuszować.
Nie chce zakladac nowego watku wiec odgrzeje kotleta. Nie widac juz o jakie foto chodzi ale wkleje to co mnie frapuje:
Jak cos takiego zrobic? Na dwa razy jak pisali wczesniej koledzy?