Witam niedawno przeżuciłem się na cyfre lustrzaną i zaczynam eksperymentować z fotografią .Pochodze z krakowa i chętnie bym poznał jakąs osobe która zajmuje się fotografią ,z którą można by wyjść na mocne zdjęcia , która mogła by coś podpowiedzieć.
Wersja do druku
Witam niedawno przeżuciłem się na cyfre lustrzaną i zaczynam eksperymentować z fotografią .Pochodze z krakowa i chętnie bym poznał jakąs osobe która zajmuje się fotografią ,z którą można by wyjść na mocne zdjęcia , która mogła by coś podpowiedzieć.
Na wspulne to nie wiem...
Co do wspólnego, wypadałoby zerknąć do podforum plenery i poszukać tak wątku o Krk
http://canon-board.info/showthread.php?t=39116
Pewnie o takie focenie chodzi :mrgreen:
Z regulaminem też na bakier, ale liczy się "mocne" wejście :twisted:
Nie, liczy się nocne wejście!
Czy to nie brzmi... źle?
Sorry za pomyłke chodzi o zdjęcia nocne .Wczoraj właśnie wypadłem na hute porobic jakieś zdjęcia nocą , no i zbyt pewnie się nie czyłem .Każdy obczaja ciebie i twój sprzęt i nie wiadomo czego się spodziewać , trudno się skupić na fotografofaniu. Chyba trzeba by kupić w końcu jakis gaz łzawiący .Jak ktoś jest chętny to piszcie.
Gaz to dobry pomysl, sam laze po roznych dziwnych miejscach i z ta zabawka troche pewniej sie czuje. Kumpel mial przygode w ktorej postawiono mu 2 alternatywy, odda sprzet albo dostanie w pysk i wtedy odda sprzet. Potraktowal cwaniaczkow gazem i poszli spac ;)
Koledzy juz tak nie jedzcie po nowym forumowiczu....