-
WARSZAWA Godzina W
W tym roku rocznica jednej z najsłynniejszych godzin W http://www.youtube.com/watch?v=xZb3jJE8pYM wypada w sobotę. Jako tako jestem obeznany z tematem w połączeniu z topografią miasta. Proponuję spotkanie gdzieś na mieście kilka kwadransów przed siedemnastą. Cel jak zawsze fotograficzny.
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Szczur88
Piszę się
A lampy weźmiesz?
-
Hehe, też się miałem o to spytać.
-
Tylko bez podtekstów czy doszukiwania się złośliwości. Normalnie z ciekawości się pytam, znając preferencje kolegi - czy reporterkę itp zdjęcia niemodelkowe w terenie też robi z oświetleniem własnym a nie zastanym?
-
Bez podtekstów i złośliwości, lampę na aparat do wypełniania cieni, jak najbardziej...
-
Chyba, że ktoś chciałby przelecieć się kanałami:-D. Znam jeden czy może nawet i dwa ale nie wiem czy są dostępne. Tam lampa przyda się nie tylko do rozjaśnienia cieni.
-
Akurat w kanałach bym spróbował światłem zastanym, o ile by było kilka osób z latarkami, to by mogło dać ciekawy efekt, klimat... Lampa by go trochę ograniczyła, jeśli nie usunęła całkiem.
-
Sergiusz, masz w głowie jakikolwiek plan spotkania i mógłbyś go przedstawić nawet minimalistycznie?
Zastanawiam się nad wyprawą na to spotkanie.
Jeszcze tylko nie wiem co na to mój Zarząd (Kobiałka). Muszę mu (Zarządowi) naświetlić co i jak... :)
-
A jak ktos nie ma Canona to tez moze?