Witam
Ile może kosztować takie bardzo stare "coś" ? (na chodzie)
"Canon EOS 1 D" bez "mark" w nazwie
Dziękuje za odpowiedzi :)
pozdrawiam
Wersja do druku
Witam
Ile może kosztować takie bardzo stare "coś" ? (na chodzie)
"Canon EOS 1 D" bez "mark" w nazwie
Dziękuje za odpowiedzi :)
pozdrawiam
W dobrym stanie (a są takie) myślę, że przedział 1700-2000 nawet. To wciąż spoko puszka jeśli ktoś nie cropuje softowo.
Wielkie dzięki - sprzęt troszke wyeksploatowany, ale mam przynajmniej pojęcie jaka kwota wchodzi w grę.
Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam
Z cenami różnie bywa. Trafiają się i okazy za 1000 pln. Wszystko zależy od szczęścia. Te jedynki mają świetny AF. Wady to bateriożerność i fatalny LCD.
do wad dodam brak mozliwosci powiekszania zdjec na LCD, to czasami troche denerwuje i jak dla mnie dosc dziwna plastyka zdjec i bardzo maly zekres tonalny
Z zalet: synchro na 1/500
To bardzo specyficzna matryca CCD Panasonica. Do dziś ma wielu zwolenników za zimna kolorystyka.
Mam od niedawna, kupiłem za 1900, ale z 4ma bateriami.
Puszka dla mnie fantastyczna.
Pierwszy test - rajd polski - 8kl/s i 45 - polowy AF robią robotę :mrgreen:
Świetna pucha, ale nie jako jedyna, do ciemności i rozdzielczości (chociaż 4,5MP brzmią śmiesznie, ale to przy ccd i słabym filtrze przed matrycą naprawde sporo ;-) ) lepiej mieć np. 350 - ale na codzień 1d rządzi :-D
Ja jej używałem do czułości max 400. A 4mpx spokojnie brała agencja jeszcze 2-3 miesiące temu.
Beno zrobiony na iso 500, jpg prosto z puszki, resize w imidżdzaku jeno
Tutaj jak wygląda szczegół z CCD, pełen rozmiar jaki generuje 4mpx http://img200.imageshack.us/i/betoniarkabetoniara.jpg/