Stopniowo będę tu wrzucać zdjęcia, które popełniłam ;). Liczę na konstruktywną krytykę jak również na wszelkie rady dotyczące moich zdjęć (nie jestem dobra w pisaniu "początków"):roll:
1.
2.
3.
Wersja do druku
Stopniowo będę tu wrzucać zdjęcia, które popełniłam ;). Liczę na konstruktywną krytykę jak również na wszelkie rady dotyczące moich zdjęć (nie jestem dobra w pisaniu "początków"):roll:
1.
2.
3.
Trzecie świetne! - b. podoba mi się uchwycony moment, dynamika kadru i tło, a zwłaszcza ten "wyraz twarzy" skakuna;)
Gdzie wy te skakuny wynajdujecie? :D
Bardzo dobre zdjecia.
heh fajne fajne :)
3 bomba napisz jeszcze jakim sprzętem robiłaś zdjęcia :)
Pierwsze zdjęcie było robione kit'em 18-55 IS + raynox 250, drugie i trzecie canon 70-200/f4 L + raynox 250. Trzecie również z dyfuzorem na lampę. Czasami też używam odwróconego heliosa ale to już rzadziej. Wszystko to podpięte pod eos 450D.
Mnie biegają po balkonie w słoneczne dni, ale na betonie nie wyglądają tak ładnie ;)
Skakuny często spotykam na szczawiu rosnącym na łąkach jak również na źdźbłach traw (czasami nawet kilka na raz). Na budynku jeszcze nie spotkałam (chociaż szukałam:roll:) no ale wszystko przede mną :).
Na początku też się zastanawiałam gdzie ludzie skakuny spotykają - piszą, że są wszędzie a ja żadnego nie mogłam znaleźć. Najgorzej jest pierwszy raz wypatrzeć skakuna a potem to już z górki :D
4.
5.
Dzisiejsze, świeże fotki. Pierwszy raz robiłam zdjęcia tak wcześnie (wyszłam z domu przed czwartą:shock:) więc proszę za mocna nie bić :P
Przyjemne zdjęcia, bardzo fajnie się ogląda. Może czasem GO by się większa przydała, ale wiadomo, to nie takie proste ;) Tak trzymaj i uzupełniaj galerię! :)
Tak jak poprzednicy już zauważyli 3 - bardzo fajny kadr i moment,
podoba mi się również 5 mimo tak małej GO, a może właśnie dzięki niej? :)