Mam straszna alergie na dresiarsko-skejtowskie pseudotrendy superduper slowko: "wypasiony" :evil:
Ze bede brutalny i agresywny bo sie dzisiaj cholernie nie wyspalem: chcesz wypasu to idz na pastwisko trawe zrec :P
Wersja do druku
Mam straszna alergie na dresiarsko-skejtowskie pseudotrendy superduper slowko: "wypasiony" :evil:
Ze bede brutalny i agresywny bo sie dzisiaj cholernie nie wyspalem: chcesz wypasu to idz na pastwisko trawe zrec :P
a co miałem napisac w stylu warszafki, że jest "trendy" ?? nie dziękuję, a jestem pewny że z takim monitorem to i baca na Hali Gąsienicowej by wyglądał zajebiście na wypasie :mrgreen:
po drugie o ile się nie mylę to jest dział ogłoszeń a nie pole do dyskusji
Jak nie wiesz jak napisac to nic nie pisz :PCytat:
Zamieszczone przez Carlos
Az tak brzydko wyglada "HP 19" ! sprzedam lub zamienie" ?
A pole do dyskusji tez tu moze byc jak wszedzie na forum, jakbys napisal "sprzedam piracki Photoshop" to tez by sie pewnie dyskusja na temat legalnosci wywiazala, a tu sie wywiazuje dyskusja na temat glupiego slownictwa :twisted:
masz alergię to do lekarza, ale idź do innego niż zwykle bo Twój Cie oszukujeCytat:
Zamieszczone przez Vitez
a Ty książki poczytaj może nabierzesz trochę obycia i ogłady w wyrażaniu się na forum (proponuję "Dzieci z Bulerbyn" albo "Janko muzykant")Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
ja wiem co chciałem napisać i tak zrobiłem, będziesz może kiedyś miał lekcje z marketingu to zrozumiesz sens używania slangu w sloganach reklamowychCytat:
Zamieszczone przez Vitez
jeżeli moje słownictwo jest dla Ciebie głupie to po co czytasz moje posty i w nich odpowiadadz? Panią od Polskiego miałem w szkole podstawowej i drugiej paniusi nie potrzebuję.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
I nie wziołeś pod uwagę tego, że może jednak jestem dresem i skejtem, a Twoja wypowiedź to wówczas społeczny rasizm i w beszczelny sposób obrażasz moją subkulturę! A przecież dres i skejt też ma prawo posiadania aparatu Canona i wypowiadania sie na tym forum? no chyba, że się mylę i to Twoje prowatne formum? Pohamuj kolego z językiem, nawet jak wstaniesz lewą nogą.
Miałem wrażenie, że to forum jest przyjazne jak każde inne, ale niestety na tym jesteś Ty i psujesz je wtącajac swoje kąśliwe uwagi gdzie tylko się da. Fakt, wnosisz tutaj dużo dzieląc się z nami swoja ogromna wiedzą techniczną i teoretyczną ale na tym proszę poprzestań bo to nic przyjemnego czytać to co napisałeś powyżej.
nie odpisuj proszę na tego posta, pisząc, że nie widziałem uśmieszków na końcu każdego zdania i jakoś dziwnie tylko ja biorę to do siebie. Uwierz mi, nie tylko mnie tu na forum czasem drażni Twój sarkazm.
(Jeśli za często wstajesz lewą nogą kup piętrowe łóżko)
i dziękuję za zepsucie ogłosznia
P.S. nie jestem dresem ani skejtem
Vitez ?? - Co ty tak napadłes na kogos za słowo "wypas" ?? - chyba musisz sie wyspac i wstac jeszcze raz. :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Bo czuje sie w obowiazku jako moderator.Cytat:
Zamieszczone przez Carlos
A poza tym taki mam charakter ze jak mi sie cos nie podoba to mowie to glosno i szczerze a nie siedze cicho :P
No i obrazam twoja subkulture i co mi pan zrobi? Moze mnie dorwiesz na ulicy i nabijesz?Cytat:
I nie wziołeś pod uwagę tego, że może jednak jestem dresem i skejtem, a Twoja wypowiedź to wówczas społeczny rasizm i w beszczelny sposób obrażasz moją subkulturę!
Hint: glupi tekst z tym rasizmem spolecznym.
Kliknij na ignoruj nad moimi postami i twoj problem z tym forum znika.Cytat:
Miałem wrażenie, że to forum jest przyjazne jak każde inne, ale niestety na tym jesteś Ty i psujesz je wtącajac swoje kąśliwe uwagi gdzie tylko się da.
Ja niestety nie moge (obowiazki) ignorowac i musze czytac takie slownictwo i wypociny jak np twoje.
A mi to wcale nie przeszkadza. Od zawsze bylem szczery az do bolu i glosno wyrazalem swoje zdanie. Nie jestem typem szarej myszki ktora boi sie ze jak cos powie to krzywda sie stanie. Ale typem pieniacza tez nie jestem.Cytat:
Uwierz mi, nie tylko mnie tu na forum czasem drażni Twój sarkazm.
To nie jest sarkazm, to jest moja szczeroc po prostu. Jak komus przeszkadza - niech mnie nie slucha, wcale nie zmuszam do tego.
To przestan pisac jak dres albo skejt? :PCytat:
P.S. nie jestem dresem ani skejtem
jak dorośniesz to może zroumiesz dyskrętną różnicę pomiędzy szczerością, a zwykłą bezczenością i brakiem taktu, a wyzywanie od dresów i prowokowanie tekstami typu: "Moze mnie dorwiesz na ulicy i nabijesz?" świadczy tylko o twoim poziomie...Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
brak słów, że taki niewychowany koleś jest moreatorem, źle to wróży temu forum, obrazisz jeszcze kilka osób i sam będziesz tu posty 'nabijał'
...nie będę z tobą polemizować, szkoda klawiatury
P.S. miałeś ciężkie zabawki czy czarnobyl ?
panowie, wyluzujcie, po co psuc taka fajna atmosfere tego forum :)
Dokładnie - zaraz skasuje ten cały watek !Cytat:
Zamieszczone przez yasin
jestem za :?