-
[BeatX] Portrety
Witam :)
W zwiazku ze slabym zainteresowaniem moich prac w dziale "galerie uzytkownikow" postanwilem prezentowac swoje zdjecia bardziej tematycznie.
Czyli zdjecia koncertowe w "Reportaż / Wydarzenie / Street", a portrety tutaj :]
Pare ujec z ostatniej sesji:
1)
2)
3)
Zapraszam do komentowania ;)
-
Wszystkie bardzo przyjemne, dobrze pokazana atrakcyjnie kobieta, jedynie dwojka wydaje mi sie, ze jest minimalnie nie ostra.
-
Pokaż jakieś z inną miną :roll: .
-
dzieki za odwiedziny :)
Vitez: dla wiekszego kontrastu wstawiam foty tej samej modelki z innej sesji.
4)
5)
-
4. nie podobaja misie wlosy na twarzy poandto jakis rozowy zafarb
5. kadr bardzo przyjemny, ale zafarb jak wyzej, z kolei druga czesc chyba lekko nie ostra.
-
Na fotce nr 5 modelka wygląda tak jakby miała spory brzuszek - luźne bluzki lubią robić psikusy ;-)
-
dzieki za komentarze :)
Siema Tanto! ciesze sie, ze zajrzales do mojego watku :)
Wkoncu jakas opinia od znajomego hehe
Mozna gdzies rzucic okiem na Twoje prace?
Merauder: co do ostrosci.. EF 50/1.4 przy max przyslonie jest troche mydlany - stad takie wrazenie :]
Mi osobiscie odpowiada taki miekki obrazek przy portrecie, no ale to juz jest indywidualna sprawa.
pzdr
-
Moje 'wypociny'? Da się zobaczyć, ale od jakiegoś czasu, jak pooglądałem je na różnych 'budżetowych' monitorach, to preferuję wersję papierową w najchętniej w formacie A4 - czyli trzeba by było się spotkać :-)
Zwłaszcza że obiecywałem Ci prezentację stargo poczciwego F1.
-
Miłe w odbiorze...Druga sesja wydaje mi się lepsza po przez różnorodność kadrów, emocji, w pierwszej kadry z góry mimika modelki nie przypadły mi do gustu pozdro
-
Tanto, etam ;) tyle zdjec wyglada spoko nawet na kiepskich monitorach.. mysle, ze nie bedzie tak zle.
Eosiak dzieki za comment :)
kolejnych pare:
6)
7)
8 )
9)