Zastanawiam sie nad kupnem canona eos 300. Jest to dobry aparat ?? polecacie go ?? A moze za te pieniadze kupic cos innego ??
Wersja do druku
Zastanawiam sie nad kupnem canona eos 300. Jest to dobry aparat ?? polecacie go ?? A moze za te pieniadze kupic cos innego ??
za te, to znaczy za jakie ? :) bo chyba mowimy tutaj o kwestii - mam xxx PLN, ile da sie z tego maxymalnie wyciagnac?
do 500 zl z obiektywem, chodzi mi o uzywany sprzet, moge tez w podobnej cenie dostac canon eos 3000n i zastanawiam sie ktory lepszy, chyba ze jeszcze cos innego szukac
okolo 450zl mozna kupic EOS-a 50e, a zdaje sie ze okolo 600zl trafiaja sie z jakimis prostymi zoomami 28-80
50e a 300 to przepasc i warto dolozyc do tego pierwszego
w cenie do 500 zl zdecydowanie lepszy od 3000n jest 300, i w to radzilbym zainwestowac, co prawda da sie kupic jeszcze jakiegos uzywanego 10 lub 100 albo 600/650/630/620 ale ich najwazniejszy elemaent mechaniczny - migawka moze byc wuyzywany jak dobre imie polskiego parlamentu, i jest to wielka loteria przy kupnie ych modeli, bo napewno nikt nie kupowal ich z mysla o foceniu imienin cioci a racze po to eby pracowac z nim - ergo - mozesz dostac zajezdzony egzemplarz... 300 to dobry wybor jak na amatora polecam...
Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
akustyk ma racje, ale trzeba sobie ustrzelic wtedy jakas okazje na allegro
a gdzie mozna dostac to 50e, bo szukalam na allegro i nic takiego nie widze
a ja widze jak byk stoi w na pierwszej stronie, jeszcze podkreslone :)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58994402
tak, ale juz aukcja przebila 500 zl :( a zostaly jeszcze 2 dni
moze radzicie cos innego ?? oprocz canona ??