Jako ze w rzeszowie wicemistrz Polski w wolejbolu to zaprezentuje moje zdjecia z jednego z meczow. Nigdy wczesniej nie robilem takich zdjec wiec prosze o wyrozumialosc:).
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Wersja do druku
Jako ze w rzeszowie wicemistrz Polski w wolejbolu to zaprezentuje moje zdjecia z jednego z meczow. Nigdy wczesniej nie robilem takich zdjec wiec prosze o wyrozumialosc:).
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Fajne fotki. Szkoda, ze czasami pilki nie widac (prz zbiciu i serwie), ale to ciezka sprawa jest zrobic dobre fotki z siatki :)
Jak na 12 zdjęć z siatkówki to za mało piłki (tylko na 2 fotach). I dlaczego takie małe? Pionowe to już znaczki.
Zapomniałeś o czymś...
Ogolnie fotki są małe - ale te pionowe to juz total.. heh. Chyba przy zmniejszaniu - zmniejszalem automatycznie po dluzszym boku, bez uwzględnania orientacji fotek ;)
tak. Pion pozio ma 400px. mialem tak przygotowane i nie ccialo mi sie tego zmieniac.
Pierwszy raz widze zdjecia sportowe z taka duza winietą. I wiesz co? I bardzo mi sie to podoba! Pomijam nawet fakt, że czasem nie widać piłki gdzie powinna być widoczna, np. przy serwisie. Fajnie jak ktoś z dobrym sprzętem, wie co ma z nim robić :)
Cześć, kilka uwag:
- winieta - brr ;)
- za dużo zdjęć towarzyskich;
- za mało akcji;
- za mało widocznej akcji z piłką w kadrze;
- generalnie szeroko, a czasami chciało by się nieco mocniejszego tele, np. na #11 - IMHO w ujęciu liczy się tylko zawodnik i trener, reszta zbędna.
Ze zbioru wybieram #8 jak ciekawy :)