-
[ tomek jankowski ] portret
-
witaj,
rzuciłem okiem na Twoją www, świetna twórczość, sporo ciekawych pomysłów, koncentracja na BW bardzo pozytywnie nastraja oglądającego. Tak trzymaj!
z powyższych najbardziej przypada mi do gustu 1, 6 i 10. Chociaż zbyt dużo zdjęć na jeden raz aby skomentować i każda praktycznie z innej sesji. Niemniej jednak miło się ogląda.
-
nie no kiedy ja takie zdjęcia bede robić
naprawdę wszystkie zrobione zostało 70-200?
(strona w stopce świetna oprawa dźwiękowa rewelka a zdjęcia... a zdjęcia to bez komentarza lepiej się delektować
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Piasek1989
naprawdę wszystkie zrobione zostało 70-200
jak napisalem - wiekszosc, 01, 08 i 14 nie :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Cytat:
Zamieszczone przez
Pavlik
Tak trzymaj!
Postaram sie, dzieki! :)
-
Teraz to az wstyd bedzie wystawic cos swojego do oceny. Widac ze zdjecia nie byly robione przez zwyczajnego pstrykacza tylko przez zawodowca z nieograniczonymi pomyslami.
Niezly start na CB - czekamy na kolejne dziele i ew lekcje ;)
-
Super portfolio, właściwie nie ma się do czego przyczepić. Stronka idzie do ulubionych !
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ElSor
Widac ze zdjecia nie byly robione przez zwyczajnego pstrykacza tylko przez zawodowca z nieograniczonymi pomyslami.
Dzieki za mile slowa, ale nie jestem zawodowcem i pewnie nigdy nim nie bede :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Cytat:
Zamieszczone przez
sławek
stronka idzie do ulubionych !
thx :)
-
niesamowite zdjęcia!! Już nie moge sie doczekać kolejnego posta z twoją twórczością.
Dziwne ale wszystkie zdjęcia mi sie podobają. każde jest inne, wyjątkowe. Nie przypada mi do gustu jedynie 2, a największe wrażenie robi 1 i 4.
Super start.
pozdrawiam
-
Cytat:
Zamieszczone przez
patric89
Już nie moge sie doczekać kolejnego posta z twoją twórczością.
Najlpiej wejdz sobie na moja strone. Nie bede zasmiecal forum.
-
W takich galeriach powinno byc jak najmniej komentarzy co tu duzo pisać tylko oglądać.
5 6 dziewczyna jest z bydgoszczy Mondo jestes z bydzi?