Witam.
Poprzedni sezon zamknięty, przed tegorocznym wypadało trochę odświerzyć sprzęt, na pierwszy ogień sesja narzeczeńska:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Wersja do druku
Witam.
Poprzedni sezon zamknięty, przed tegorocznym wypadało trochę odświerzyć sprzęt, na pierwszy ogień sesja narzeczeńska:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
3 podchodzi
2 lezy , chyba za mocno wyciagales rawa ;] , popatrz na mlodych
Postanowiłem zostawić 2 nawet za cenę jakości, korzystam z crt więc u mnie wygląda to zapewne lepiej.
pozwolilem sobie pomeczyc zdziebko fotke ;]
zobacz jak teraz u ciebie wyglada na crt
Czy próbujesz coś na siłę udowodnić ?
Bez urazy ale znam Twoje zdjęcia nie od dziś i nasuwa mi się jedno stwierdzenie:
"przyganiał kocioł garnkowi"
chryste , widze ze na tym forum coraz czesciej wszyscy mysla ze jeden drugiemu dogryza , wybacz ze urazilem Twoja osobe , nie wiem o co Ci chodzi odnosnie moich zdjec, tym bardziej stwierdzenia ze znasz je nie od dzis , chcialem tylko cos zasugerowac jak widze nie ma sensu ...
nie boj zaby juz poprosilem administracje o usuniecie moich postow , wiec nie bede sie narzucal
Jakościowo niestety bardzo słabo, a jeśli chodzi o kompozycję i pomysł 3+.
Kolega MM-architekci ma rację, za mocno wyciągane (2 i 6 ), do tego za mało kontrastu i wychodzi papka niestety
Pomysl fajny, ale wykonanie gorsze, szczegolnie obrobka. Widze po exifach, nie boj sie wyzszych iso :) Pociwcz i bedzie zacnie! Pzdr!
z siedmiu zdjęć 4 pochylone w prawo, 1 pochylone w lewo...ja wiem, to taki pomysł był, ale czemu ma służyć tego już nie wiem... i faktycznie, nie ma się co obrażać na sugestie kolegów, w końcu po to pokazujesz zdjęcia żeby usłyszeć co myślą o nich inni i czasem łatwiej pokazać niż wytłumaczyć. Wg mnie zdjęcie MM dzięki dodaniu kontrastu i lekkim przyciemnieniu zyskało, ale to moje zdanie i rozumiem, że można być przewrażliwionym na punkcie własnych zdjęć... w gruncie rzeczy ważne jest własne dobre samopoczucie i ewentualnie zadowolenie fotografowanych.
P.S. Ja mam tendencję do przeostrzania czasem swoich zdjęć i być może dlatego wydaje mi się, że Twoim zjęciom tej ostrości czasem brakuje