-
[monia900] motocyklowo
Moje pierwsze próby z panoramowaniem więc proszę za bardzo nie krzyczeć :-D sezon się zaczął więc mam nadzieję że niedługo wrzucę coś więcej :)
1.
2.
3.
4.
dziękuję za wszelkie uwagi ponieważ chciałabym żeby moje zdjęcia sie podobały a jeszcze duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo przede mną .
-
Monia te zdjęcia są doskonałe! U kobiet taka tematyka to raczej rzadkość, więc tym bardziej ogromny plus. Kadry świetne. Na 4 mozna ew. rozjaśnić zawodnika.
-
Mnie też się podobają :)
Dobre panoramowanie i momenty.
W 3 można by kontrast zwiększyć.
-
-
1,2, fajne dynamiczne foty ,podobają się , no może ciut nasycił bym kolorki i nieco ostrości ale to tylko moja sugestia ,generalni jest git...
-
Zdjecia fajne szkoda że w ostatnim tak ciemno - jeśli warunki pogodowe są stałe (np bezchmurnie, albo 'równomiernie' rozłożone chmury - tak niebo wyglądało na trójce i czwórce) to nie bój się przełączyć aparat w tryb M.
BTW. Znacie jakieś dobre kalendarze z wydarzeniami sportowymi lub motorowymi na ten rok?
-
Ekstra. naprawdę bardzo dobre zdjęcia.
-
1. i 3. najlepsze, ale wszystkie są świetne
-
:shock: myślalam że nie są zbyt dobre. Ja ciągle widzę jakieś niedociągnięcia :) dziękuję za wskazówki, zastosuję się z pewnością :) A jeśli chodzi o kalendarz imprez motocyklowych jeśli kogoś interesuję mogę podesłać terminy zawodów bo akurat ten temat jest mi bardzo bliski :-D
-
Ja sie wybieram 10 maja na Motocross. W moim mieście będą zawody :)