-
[jacekm79] Jaca, Moje pierwsze i nie ostatnie
Pierwsze testy Canona ( full manual )
Uwagi i wskazówki mile widziane ;)
Pozdrawiam
Jacek
-
Mogłeś zdobyć się na odrobinę wysiłku i wrzucić pojedynczo i większy format było by łatwiej skomentować , a tak to tylko ogólnie można .
Jeśli chodzi o mnie to część kadrów nie trafia do mnie,pani na tle jeepa - obcięty łokieć palce , to samo z dwiema modelkami - pgr za dużo tam powietrza i za ciemno .
To tylko tak moja sugestia i możesz się z tym nie zgadzać.
Pozdrawiam...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
sbogdan1
Mogłeś zdobyć się na odrobinę wysiłku i wrzucić pojedynczo i większy format było by łatwiej skomentować
Może i raja, chociaż wysiłek to żaden ;) będzie poprawione.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
jacekm79
(full manual )
niesamowite :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
jacekm79
( full manual )
Moze gdyby nie bylo EXIFa to bym uwierzyl chyba ze Av to tez full manual :mrgreen:
Ale ja sie tez nie znam ;-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ElSor
Moze gdyby nie bylo EXIFa to bym uwierzyl chyba ze Av to tez full manual :mrgreen:
Ale ja sie tez nie znam ;-)
a gdybys zostawil WB na auto to tez bys zyskal.
Kadry malo ciekawe. WB nietrafiony przynajmniej 3 razy, Zdjecia srednie. w wiekszosci niedoswietlone.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
jacekm79
Może i raja, chociaż wysiłek to żaden ;) będzie poprawione.
Nie mogłem edytować, więc raz jeszcze powiększone.
1
2
3
4
5
6
7
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Cytat:
Zamieszczone przez
trampek
a gdybys zostawil WB na auto to tez bys zyskal.
Kadry malo ciekawe. WB nietrafiony przynajmniej 3 razy, Zdjecia srednie. w wiekszosci niedoswietlone.
Spróbuje przy najbliższej okazji, generalnie ciężko było mi znaleźć odpowiedni WB, dziękuję za uwagi, za drugim razem może będzie lepiej, w sumie to pierwsze zetkniecie z portretem.
-
rob w rawach i nie bedzie problemu z WB. dziwne czasy masz w tych zdjeciach (1/30????)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
trampek
rob w rawach i nie bedzie problemu z WB. dziwne czasy masz w tych zdjeciach (1/30????)
Trzeba będzie zacząć, w takich ustawieniach wychodziło mi najlepiej, może przez warunki ogólne,ale pewnie to ja jeszcze muszę się uczyć.
-
Zgodnie z przedmówcami....
Panie bardzo ładne, można było przemyśleć kadry i bardziej się postarać. Ale się nie zniechęcaj:)
Chyba 7 najlepsza, 5 krzywa, dłoń w kadrze, 2 również lekko w bok leci.
3 to chyba trafiłeś tą panią w najgorszym z możliwych momentów, bo ona bardzo ładna a tu to wyszła hmmm, no słabo.